Fotomuntatge d'Anabel Pantoja plorant i Yulen Pereira.

Anuncien la ruptura d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira: el motiu

Anabel Pantoja no voldria continuar la seva relació amb Yulen Pereira

'Fiesta' ha esdevingut un dels millors programes de Telecinco i setmana rere setmana anuncia notícies sorprenents. Els periodistes de l'espai han descobert que Anabel Pantoja ha pres una decisió impactant amb Yulen Pereira . Suposadament la parella està travessant una greu crisi i tots dos han decidit donar-se un temps: en aquests moments no estarien junts.

Anabel Pantoja ha estat gairebé un mes fora d'Espanya, temps que ha estat separada del seu xicot i que li hauria passat factura. Segons expliquen a Telecinco, hi ha la possibilitat que s'hagi adonat que l'esportista no està fet per a ella. Els rumors han tingut molta repercussió perquè 'Fiesta' ha contactat amb Yulen i la seva reacció ha estat força estranya.

Primer pla d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja prefereix no dir res. | GTRES

Yulen Pereira ha de ser amable amb els mitjans perquè la seva mare està concursant a 'Supervivientes 2023'. Sap que ha d'atendre les trucades dels periodistes, per això ha sorprès tant que hagi penjat el telèfon a 'Fiesta'. Al programa pensen que si la notícia hagués estat mentida ho hauria negat tot, però ha fet just el contrari.

Anabel també s'ha mostrat força nerviosa i la seva actitud ha fet saltar totes les alarmes. Ha tornat d'Amèrica i s'ha trobat a l'aeroport amb un grup de reporters que, sense saber-ho, li han preguntat per Yulen. En aquells moments la seva reacció va passar desapercebuda, però ara ha cobrat molt de sentit: la sevillana es va mostrar molt molesta.

Pantoja va deixar clar que no parlaria de la seva vida privada, una cosa estranya perquè ja ho ha fet en nombroses vegades. També ha venut diverses entrevistes nomenant Yulen, fins i tot va protagonitzar una exclusiva a 'Lecturas'. És a dir, tots dos han comercialitzat amb la relació i no té sentit que ara fugin dels periodistes.

Anabel Pantoja ha mentit

Anabel, per no parlar més del tema, va dir als reporters que l'estaven esperant i que havia quedat amb Yulen per menjar. La premsa la va seguir i va descobrir que era mentida: la influencer no ha vist el seu suposat xicot des que ha tornat d'Amèrica. A 'Fiesta' asseguren que el temps que ha passat fora els ha servit per adonar-se de la realitat.

Yulen Pereira
L'esportista s'ha mostrat molt molest amb la premsa. | Instagram

El col·laborador Jorge Moreno s'ha posat en contacte amb Yulen, que s'ha mostrat força incòmode amb l'assumpte. «Abans que res és força sorprenent quan li preguntem per si passa alguna cosa a la parella», comenta el periodista. Pereira va penjar el telèfon i no va aprofitar l'oportunitat per desmentir la notícia i poder seguir amb la seva vida.

Pantoja tampoc ha fet servir les seves xarxes socials per treure la raó a 'Fiesta', cosa que fa pensar que està amagant alguna cosa. El motiu de la presumpta ruptura, segons les informacions publicades, seria la diferència de vides entre l'un i l'altre. Diuen que Yulen no acaba d'adaptar-se al món de la fama, malgrat que la seva mare està a 'Supervivientes 2023'.

La família de Yulen ha jugat un paper vital

Anabel Pantoja, malgrat que no sol ser amable amb la premsa, té un caràcter força amè i ha intentat guanyar-se els Pereira. Malauradament, no ho hauria aconseguit i aquesta seria una altra de les raons de la possible ruptura. Alguns mitjans asseguren que la separació és real, però els protagonistes no ho han confirmat.