Foto de Gerard Piqué i Clara Chía.

Gerard Piqué i Clara Chía prenen una decisió que alimenta els rumors de boda

El programa 'Fiesta' ha assegurat que Clara Chía vol passar per l'altar

Clara Chía s'ha convertit en la protagonista del cap de setmana per una informació que no ha deixat ningú indiferent. Encara més, podríem dir que Telecinco ha publicat dues notícies sobre ella en un espai molt curt de temps. Primer ha estat 'Socialité', que ha posat de manifest el costat fosc de la jove: no s'ha portat bé amb un paparazzi.

Clara Chía estava amb Gerard Piqué dins d'un cotxe i el periodista Jordi Martín s'ha acostat a fer-los unes preguntes. La parella no ha respost bé, se n'ha burlat i li ha fet gestos molt desafortunats. A les imatges que ha emès el programa de Telecinco se'ls veu tocar-se el nas, insinuant alguna cosa sobre el passat de Jordi.

«M'han fet un gest recordant una mica el meu passat, però és igual», ha comentat el paparazzi al programa. El més greu és que, segons la seva versió, Gerard Piqué ha intentat fer-li mal físic per fer-li preguntes incòmodes. «He viscut una situació molt desagradable i molt tensa amb Piqué, m'ha insultat i m'ha amenaçat».

Clara estava present durant aquesta escena i no ha fet res per frenar el seu xicot, per això ha estat assenyalada. «Fins i tot ha intentat atropellar-me amb el cotxe», comenta Jordi Martín. La jove catalana també ha protagonitzat un altre enrenou a 'Fiesta', encara que en aquesta ocasió ha estat per alguna cosa bona: el seu futur casament.

Clara, segons el programa esmentat, està molt enamorada de Piqué «i no hi ha res que la faci canviar, ni tan sols les lletres de Shakira». Per això han mantingut una conversa en públic que ha alimentat els rumors de boda. A 'Fiesta' han assegurat que la parella vol passar per l'altar més aviat que tard, encara que, de moment, no tenen data.

Imatge de Clara Chía i Gerard Piqué dins d'un cotxe
Gerard Piqué i Clara Chía més units que mai. | Europa Press

Clara Chía i Piqué cada cop són més forts

Clara i Piqué han decidit que seguiran amb la seva relació, com si Shakira no existís. La cantant ha tret una nova cançó i ha tornat a insinuar que l'ex del Barça ha intentat tornar amb la colombiana. Chía està convençuda que tot és mentida fins el punt que vol estar amb el català per a tota la vida.

Clara Chía ha pres una decisió: parlar del seu futur casament en públic perquè tothom sàpiga que no està en crisi amb Gerard Piqué. Una col·laboradora de 'Fiesta' ha descobert la notícia i no ha dubtat a fer-la pública. Altres tertulians del programa manegen dades diferents, diuen que la jove, sí que es va molestar amb Piqué després de la cançó de Shakira.

La cantant segueix insistint que Piqué es va penedir del que havia fet, però ja era massa tard. Suposadament ha estat ella la que ha decidit separar-se perquè ell estava disposat a seguir, almenys això expliquen a Telecinco. Chía no vol saber res d'aquest assumpte i intenta fer una vida normal.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Clara Chía es converteix en protagonista

El programa de Telecinco ha invertit molt de temps en detallar la notícia de Clara. Han deixat clar que l'enllaç matrimonial de moment només és una idea, però asseguren que es podria produir aviat. La mateixa Chía s'hauria encarregat de difondre aquest rumor.