Fotomuntatge Clara Chía i Shakira

Clara Chía respon a totes les provocacions de Shakira amb el seu últim gest

L'últim gest de la xicota de Gerard Piqué podria ser molt revelador

Sembla que la polèmica de la ruptura entre Shakira i Gerard Piqué no acabarà mai. Quan no és Shakira la que es posa a l'ull de l'huracà amb les seves últimes cançons destrossant l'empresari català i tot el seu entorn, és Gerard Piqué el que reacciona passejant-se amb un Twingo i portant un Casio per tal de contestar a la seva exparella.

Ara, però, no han estat ni un ni l'altre els que, a través d'un gest molt revelador, s'han convertit en notícia. Aquest cop ha estat Clara Chía. Des que va sortir a la llum la relació de l'empresari català amb Clara Chía, aquesta ha intentat passar completament desapercebuda. Tot i ser perseguida per la premsa, la jove no ha dit mai ni una sola paraula.

Fet que es va accentuar quan la colombiana va llançar el seu hit amb el productor argentí Bizarrap. Tema on la de Barranquilla es dirigia directament a l'actual parella de Piqué. Tot i que la calma encara no ha arribat en tota aquesta història d'amor, desamor i infidelitats sembla que Clara Chía ha dit prou i ja no està disposada a amagar-se més. 

Clara Chía i Gerard Piqué passejant per Barcelona
Clara Chía i Gerard Piqué passejant per Barcelona. | EP

L'últim gest de Clara Chía

En els darrers mesos, la vida de la nova xicota de Gerard Piqué s'ha vist completament trasbalsada. Passar de ser una noia de 23 anys anònima a ser coneguda internacionalment d'un dia per l'altra no deu ser gens fàcil. I no només això. Ser la dolenta dolentíssima i l'enemiga d'una de les artistes més famoses del món ben segur que li ha passat factura. 

Clara vol recuperar la seva vida d'abans i, encara que en aquests moments sembli impossible, la jove catalana ha fet un petit gest que demostraria el que estem dient. És cert que Clara Chía no ha estat molt activa a les xarxes socials. De fet, quan la 'bomba' de la infidelitat de Piqué a Shakira va explotar, la noia va decidir eliminar-se les xarxes socials. 

Instagram de Clara Chía
Instagram de Clara Chía. | Instagram

És possible que amb el pas dels dies la catalana vegi les coses més clara-ment, ja que ha decidit reobrir el seu compte d'Instagram. Gest que podria semblar insignificant, però que amb tot el que ha passat és molt revelador. Podria voler dir que Clara Chía se sent més segura que mai. Estaria així responent a totes les provocacions de Shakira?

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!