Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jorge Pérez a un 'photocall'

Jorge Pérez pren una decisió per guanyar diners que sorprèn a tots

Jorge Pérez té altres fonts d'ingressos més enllà de la televisió

Després de l'escàndol que va suposar la seva infidelitat amb Alba Carrillo, Jorge Pérez ha tornat a la televisió amb més força que mai i amb ganes de reprendre la vida.

Així, el model decidia trencar el silenci al programa de Pau Padilla, 'Déjate Querer', on també es declarava a la seva dona.

Jorge decidia relatar l'infern que havia viscut aquests últims mesos i assenyalava diversos dels seus companys que havien aprofitat aquest mal moment per atacar-lo.

Jorge Pérez al plató de 'Déjate Querer'
Jorge Pérez ho explicava tot a 'Déjate Querer' | TELECINCO

«Ha estat un enderrocament que ha colpejat les nostres vides, però això serà un punt d'inici per recuperar-la, vaja», es lamentava.

«En infinitat de moments ens ha semblat una mica irreal, era un malson el que estàvem vivint...», aprofitava per llançar alguna mena de zasca.

«Sobretot era no entendre l'agressivitat verbal de moltes persones per referir-se a un tema que ni els anava ni els venia, més enllà de la seva feina com a col·laboradors. M'han decebut i em fa mal la hipocresia», sentenciava molest.

Jorge Perez i Alba Carrillo al plató de Fiesta
Jorge Pérez i Alba Carrillo van ser els grans protagonistes de Telecinco | Telecinco

Així, sembla que Pérez no està disposat a continuar sent un col·laborador fidel dels programes d'Emma García i Joaquín Prat.

«D'una banda, aquests companys estaven escrivint-me missatges i en un plató em feien servir de sac de boxa quan sabien que no els tornaria els cops», els acusava sense donar noms.

Al contrari, el marit d'Alicia Peña es limitarà únicament a participar als debats de les gales de 'Supervivientes'.

Jorge Pérez segueix acaparant titulars

«Vull, orgullosament, anunciar que tornaré a la televisió com a col·laborador a les gales de 'Supervivientes'», anunciava fa tot just uns dies.

«És una cosa que em fa molta il·lusió perquè a mi m'encanta aquest programa i per a mi és una experiència de vida. Agraeixo l'oportunitat i la confiança que em van donar fins avui».

Però encara que aquest temps allunyat de la petita pantalla ha pogut suposar un problema per a ell, ja que perdia una de les principals fonts d'ingrés, això no li ha impedit seguir guanyant diners.

I és que Jorge ha sabut explotar al màxim la seva faceta com a influencer. De fet, compta amb més de 300.000 seguidors a les seves xarxes socials.

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez ha sabut utilitzar la seva faceta com a influencer, té més de 300.000 seguidors | Catalunya Diari

Una feina per la qual estaria cobrant uns bons diners, sobretot perquè la seva popularitat s'ha anat incrementant.

Però malgrat la negativa de Jorge de no tornar a formar part del món de Telecinco, molts companys, i fins i tot la mateixa Emma García, continuen esperant que torni.

«Tant de bo vingui, perquè per a mi era un company fantàstic que vaig conèixer aquí i em semblava que feia molt bé la seva feina», assenyalava la presentadora.

«Però els seus motius deu tenir, potser aliens a nosaltres. Tant de bo torni a seure amb nosaltres».

Emma no pot amagar el gran afecte que té a Jorge, evitant en tot moment posicionar-se dins de la polèmica que protagonitzava amb Alba Carrillo.

«Després d'aquesta història en què han patit tots, m'alegro que aquesta parella torni a aparèixer, a refer la seva vida, intentar estar bé com a parella...», assegurava.

Olga Moreno amb Agustín Etienne, Jorge Pérez i altres amics
Olga Moreno amb Agustín Etienne, Jorge Pérez i altres amics | Instagram

«Perquè es mereixen aquesta tranquil·litat i l'afecte de tots. Han estat moments molt complicats».

Recentment, el guanyador de 'Supervivientes' també presumia una vegada més de la bona relació que manté amb Olga Moreno.

Tots dos comparteixen una bonica amistat des del seu pas per Hondures, mentre que, per altra banda, s'ha anat distanciant de Rocío Flores.

I tenint en compte el silenci de la filla d'Antonio David enmig de la polèmica en què es va veure embolicat el model, tot sembla indicar que s'han anat distanciant.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!