Primer pla de Carla Barber.

L'última hora de l'embaràs de Carla Barber després d'haver-ho deixat amb el seu xicot

Carla confirma el que és inevitable a la recta final del seu embaràs

Carla Barber ha deixat en xoc els seus seguidors quan han vist que, quan faltaven dos mesos per tenir el seu segon fill, ha trencat amb el seu xicot. I és que ha decidit posar punt final a la relació de parella amb Joseph, el pare dels seus petits.

Ha estat la mateixa Carla Barber la que ha volgut explicar als seus seguidors d'Instagram que la seva vida ha canviat aquests darrers temps. I aquesta relació de parella s'ha trencat després que tots dos s'haguessin compromès el 2022.

«Un dia sabràs que no has perdut res, que les coses van haver de passar així perquè entenguessis la vida. Que res es reté i tot flueix a la seva manera. I que així com algunes coses se'n van, d'altres n'arriben», afirmava a les xarxes.

Carla Barber dona notícies de l'embaràs després de trencar amb Joseph

Amb aquest contundent missatge, Carla posava de manifest que la parella havia passat a una millor vida. A més, ha aprofitat per donar l'última hora d'un embaràs que la té abstreta.

Imatge de Carla Barber amb la seva parella.
Carla Barber ha trencat amb el seu xicot | GTRES

Sobre la ruptura, els rumors de la separació entre Carla i Joseph eren notoris des de fa temps. Feia mesos que la doctora havia decidit prescindir de publicar fotografies al seu costat a les seves xarxes socials.

Amb ell, portava gairebé dos anys de relació i, malgrat que tindrien el seu segon fill en molt poc temps, la ruptura és un fet. La crisi que travessaven tots dos ha estat imparable i han decidit no esperar el naixement del nadó que encara ha d'arribar.

«Estem tots bojos per conèixer-te»

El cas és que gairebé no se'ls veia junts i l'última aparició pública de la parella va tenir lloc fa gairebé quatre mesos. Va ser quan se'ls va veure acudir al bateig del seu fill gran, Bastian.

Imatge de Carla Barber amb la seva parella.
Carla Barber i el seu xicot ja no estan junts | Instagram: @dr.carlabarber

Va ser un dia inoblidable per a tots dos, però ja queda molt lluny i ara la Carla s'ha de centrar en el que ha de venir. I no és cap altre assumpte que donar a llum el seu segon fill, encara que ja ho farà soltera.

El nadó es dirà Romeo, «ja està de 31 setmanes i seguim sumant. Estem tots bojos per conèixer-te», deia en un missatge d'Instagram. A més, també ha explicat com ha anat la darrera visita ginecològica. «He estat tacant i tenint algun símptoma, però ho hem revisat tot per estar tranquils, Romeo està bé».

Amb tot, la situació de Carla Barber, als 32 anys, quan la seva relació amb Joseph, era un secret de domini públic. I fins i tot els seus propis seguidors se'n van adonar que en alguna foto que va publicar a les seves xarxes només estava desfet un costat del llit.

Carla Barber està desitjant que neixi el nadó

Els seus seguidors van ser més llestos que mai i li van deixar alguns missatges que no va passar per alt Carla Barber. «Només un costat del llit fet, Joseph ja no hi és. Però vaja, no passa res, per això no ets ni la primera ni l'última que posa fi a la seva relació», li deia un d'aquests usuaris.

Primer pla de Carla Barber en un photocall
Carla Barber ja afronta la recta final de l'embaràs | GTRES

Aquesta última hora prèvia al seu imminent embaràs, del qual ja en queda menys de dos mesos, deixa clar que les relacions a vegades no són el que semblen.

I malgrat que tots dos estaven il·lusionats després de ser pares del seu primer fill Bastian, i amb un altre fill en camí, finalment no ha pogut ser. Toca centrar-se en el seu embaràs i el temps ja curarà les ferides d'una relació que s'ha acabat.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!