Primer pla de Miguel Bosé

La família de Miguel Bosé confirma la notícia de Nacho Palau

Miguel Bosé ha pres una decisió que ha generat una gran polèmica

Miguel Bosé s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades després que diversos membres de la seva família confirmessin públicament una dada fins ara desconeguda sobre Nacho Palau.

Aquest artista espanyol ha viscut un dels moments més especials de tota la vida. I és que, després d'anys instal·lat a Mèxic, ha tornat a Espanya per donar la benvinguda a Bosé, el seu nou projecte audiovisual.

Gràcies a aquest biopic, compost per sis capítols titulats com algunes de les seves cançons més populars, coneixerem el costat més íntim de Miguel Bosé. A més, es farà un repàs per tota la seva extensa i reeixida carrera musical.

Com es podia esperar, la seva família més propera no s'ha volgut perdre per res al món la premier d'aquesta minisèrie, celebrada a la capital espanyola.

I han estat precisament ells els que han rebutjat davant les càmeres d'Europa Press tots els dubtes que s'han generat al voltant de l'actual relació que manté Miguel Bosé amb Nacho Palau.

La família de Miguel Bosé aclareix els dubtes

Tot i que Miguel Bosé ha estat el gran protagonista de la nit, les seves germanes, Lucía i Paola Dominguín, han acaparat tota l'atenció dels mitjans de comunicació que han acudit a l'esdeveniment.

I és que aquestes dues dones no s'ho han pensat dues vegades a l'hora d'aclarir totes les polèmiques que s'han generat al voltant del seu excunyat i els seus dos fills.

Nacho Palau al plató de 'Déjate querer'
Miguel Bosé ha exclòs Nado Palau i els seus fills del seu nou biopic | Mediaset

Després del visionat d'aquest biopic, molts s'han qüestionat els motius que han portat Miguel Bosé a no mostrar Ivo i Telmo en el seu nou treball audiovisual. Per això, l'equip de Chance no ha volgut deixar passar l'ocasió per conèixer la versió de la família.

Segons ha assegurat Paola, la principal raó és perquè la història «s'acaba quan ell és pare» i els "nens" de Nacho Palau es porten sis mesos de diferència amb els seus germans.

«Ja veurem què passa a la segona part. És que la sèrie s'acaba quan acaba de ser pare, però és que no neixen tots alhora», ha matisat la germana de Miguel Bosé.

A continuació, aquesta agència de notícies ha volgut saber les opinions d'aquestes dues dones respecte a la darrera intervenció de Nacho Palau a 'Dejate querer', on va parlar, entre altres coses, de l'actual bona relació que manté amb el cantant.

Després que el reporter els preguntés si segueixen mantenint relació amb ell, Lucía Dominguín ha assegurat que, tant ella com la seva germana, viuen al costat de Nacho Palau.

I, encara que no han estat gaire directes amb la seva resposta, les germanes de Miguel Bosé han deixat entreveure, una vegada més, la gran amistat que mantenen, avui dia, amb l'exparella de l'artista.

Però, quan aquest professional de la comunicació els ha preguntat si s'alegren de l'evolució que han experimentat, tant el seu germà com Nacho Palau, l'exparticipant de 'Pesadilla en el paraíso' ha estat molt clar:

«És que forma part de la vida. O sigui, ell s'alegra de la meva, de la seva, de la teva, de la del seu amic, de la gent. Si és positiu, ens alegrem sempre».

Aquestes paraules tan sols han aconseguit confondre, encara més, aquest reporter. I és que, durant aquest temps, tot apuntava que la relació entre Miguel Bosé i l'exsupervivent era molt tensa, però res més lluny de la realitat.

Segons ha assegurat Paola Dominguín, «tot l'enrenou que hi ha hagut, l'heu creat més vosaltres que el que ha estat en realitat».

«Els enfrontaments han estat, sobretot, per part de la premsa perquè s'ha ficat on no s'havia de ficar. Una separació és una separació i no tothom és igual», ha sentenciat la germana de Miguel Bosé.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!