Imatge d'Ainhoa Armentia

Ainhoa Armentia deixa clar a Iñaki Urdangarin el que passarà entre ells

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin podrien planejar casar-se

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin s'han convertit en la parella del moment. I ara que l'advocada ja ha signat el divorci amb el seu marit i pare dels seus fills, Manuel Ruiz, queden esperant que Iñaki arregli la seva situació.

Tot indica que Urdangarin i la infanta Cristina trigaran a signar els papers. Una situació que es pot allargar fins al juny, quan la seva filla Irene compleixi la majoria d'edat.

L'exparella encara es troba en plenes negociacions i el que fos duc de Palma no està disposat a cedir.

Foto d'Ainhoa Armentia amb una jaqueta verda
Ainhoa Armentia ja ha signat el divorci amb el seu marit. | Europa Press
 

I és que a més de cobrar un sou mensual de 25.000 euros, també exigeix una indemnització de 2 milions per continuar guardant silenci.

«La infanta Cristina haurà de pagar al pare dels fills la quantitat mensual de 25.000 euros, una indemnització de dos milions d'euros», asseguren des del seu entorn. Això, a més de diversos immobles, «com el que el matrimoni té a la localitat francesa de Bidart».

Tot i això, aquestes quantitats podrien quedar-se petites i ja hauria exigit més. «La situació és tan complicada que entre la infanta Cristina i ell ara mateix hi ha hostilitat total».

Foto d'Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina i els seus fills.
La família d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina passa per un mal moment. | GTRES
 

La por més gran de la germana del rei Felip seria que el seu ex decidís explicar tots els draps bruts del seu matrimoni o de la Família Reial. Això suposaria un terrible escàndol que intenten evitar tant sí com no, motiu pel qual també hauran d'accedir a les seves exigències.

«Ell ha demanat més, tant a la pensió mensual com a la indemnització de dos milions, que li semblen pocs. A més, els vol en un sol pagament», adverteixen.

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin volen casar-se

De moment, Iñaki ja s'hauria rebel·lat completament contra la Família Reial, deixant-los clar que no pensa renunciar a la seva escorta.

Queda clar que la principal intenció d'Urdangarin és divorciar-se com més aviat millor de la infanta Cristina per poder seguir fent la seva vida amb total tranquil·litat al costat de la seva nova xicota.

De fet, s'especula que fins i tot podrien tenir plans de casament després d'haver complert tot just un any de relació.

El que no sabem com s'ho prendran els seus fills, que fins ara han preferit mantenir-se al marge de la situació, però semblen respectar les decisions del seu pare.

Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.
Iñaki Urdangarin té clars els seus plans de futur. | GTRES
 

En el cas d'Iñaki, el seu fill  Juan Valentín no dubtava a explotar a favor seu enmig de totes les polèmiques. «S'està carregant el mort», s'hauria lamentat el jove conscient del mal moment que travessa el seu pare.

Tot i que queda clar que el duc de Palma ha sabut jugar massa bé les seves cartes i comença a ser conscient del que val realment el seu silenci.

De fet, ja li han ofert fins i tot escriure les seves memòries, per les quals podria cobrar una xifra milionària.

Fotografia de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin.
Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin faran torns per veure els seus fills. | GTRES
 

«El problema que no s'hagi tancat aquest divorci és perquè els diners són fora. Veurem com es paguen aquests diners, com li arriben i a través de què», insisteixen.

Sense comptar que «Urdangarin ha demanat diversos immobles a part d'uns diners perquè pugui viure. Entre els immobles que ha demanat hi ha la casa de Baqueira». La tensió existent entre Iñaki i la infanta Cristina seria tan gran que fins i tot fan torns per veure els seus fills i així evitar coincidir.

De moment, la infanta estaria plantejant-se tornar a Espanya, però sap que depèn de la seva filla Irene, que encara continua estudiant a Ginebra.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!