Primer pla de la infanta Elena

La infanta Elena calla: el mal moment que viu el seu fill Froilà

La infanta Elena ha decidit no pronunciar-s'hi

La infanta Elena ha decidit no pronunciar-se públicament després de sortir a la llum el mal moment personal pel qual està passant Froilà. I és que, des que es va instal·lar a Emirat Àrabs, no ha tornat a ser el mateix.

Fa unes setmanes, la germana de Felip VI es va veure en l'obligació de prendre una decisió dràstica en relació amb el jove, després que sortissin a la llum totes les polèmiques en què s'ha vist involucrat.

Elena de Borbó és una persona molt estimada
La infanta Elena envia Froilan a Emirats Àrabs | GTRES

I és que, durant els dos mesos que portem del 2023, el fill de la infanta Elena no ha deixat de protagonitzar escàndols amb el grup d'amics. Entre altres coses, a Froilà se l'ha relacionat amb drogues, festes fins a altes hores de la matinada i topades amb la premsa.

Però, sens dubte, el que ha portat la filla del Rei emèrit a prendre la dura decisió d'allunyar el seu fill d'Espanya, ha estat el seu sonat desallotjament d'un after il·legal fa unes setmanes.

Ara, la infanta Elena ha decidit guardar silenci davant les últimes informacions que han vist la llum en relació amb la nova vida que Froilà estaria portant a Abu Dhabi. I és que, tot apunta que el quart a la línia de successió ha hagut de deixar de banda el seu còmode estil de vida.

La infanta Elena només vol que aprengui la lliçó

La infanta Elena ja està molt cansada de l'actitud de Froilà. Per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'enviar el seu fill amb l'anterior Rei d'Espanya en un últim intent per separar-lo de la polèmica.

Però el càstig no s'ha acabat aquí. El noi s'ha vist obligat a deixar la seva luxosa i còmoda vida per posar-se a treballar. O això és el que, si més no, ha transcendit als mitjans de comunicació del nostre país.

Fotomuntatge del rei emèrit Joan Carles I i el seu net Froilà de Marichalar.
Froilà s'instal·la amb el seu avi i es posa a treballar | CatalunyaDiari

Segons s'ha sabut fins ara, Froilà ha començat a treballar en una de les empreses petrolíferes més importants del món per guanyar-se el seu propi sou.

I és que, aprofitant que la seu central és a Abu Dhabi, la infanta Elena ha considerat que podria ser una bona oportunitat laboral per a ell.

D'altra banda, el lloc de residència de Froilàn ha estat un altre dels temes més comentats del moment. Segons s'ha dit al programa, 'A Boca de Todos', el jove estaria vivint de forma provisional al costat de l'emèrit.

També s'ha especulat amb la possibilitat que el seu despatx li oferia una residència gratuïta. Però ara, la revista Semana ha confirmat que cap d'aquestes informacions no és correcta i que Froilà «està vivint en un luxós hotel».

Tal com explica el mitjà de comunicació esmentat, el fill de la infanta Elena s'estaria allotjant en aquest complex fins que trobi una estada definitiva on se senti "còmode", ja que li està costant molt relacionar-se amb la resta d'habitants d'aquest país.

Una informació que podria encaixar perfectament amb les últimes imatges que han vist la llum de Froilà ja instal·lat a Abu Dhabi. I és que, segons ha transcendit les últimes setmanes, el cosí de la Princesa Elionor estaria tenint alguns problemes amb les seves relacions personals dins aquest país.

Froilà a Abu Dhabi
Froilà se sent molt sol a Abu Dhabi | Mediaset

En aquestes imatges, s'ha pogut veure el nebot del monarca espanyol completament sol mentre gaudia d'un torneig de pàdel. Però tot apunta que el drama de Froilà no seria tan greu com sembla.

Segons fonts consultades per la revista, aquesta situació per la qual està passant el fill de la infanta Elena podria durar poc:

«Hi ha molt espanyol. És fàcil que Froilà se senti a gust i no trobi tant a faltar Espanya. La gent és familiar».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!