Imatge de Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez ja sap si Cristiano Ronaldo li ha estat infidel

Georgina aclareix els dubtes sobre aquesta suposada deslleialtat

Georgina Rodríguez està més enfadada que mai després de les informacions que han sortit a la llum els últims dies. Parlem d'una possible infidelitat del marit amb una 'influencer'.

Georgina Rodríguez ha vist que, a través de la portaveu d'aquesta jove, Georgilaya assegurava que el seu marit va tenir alguna cosa amb ella al voltant del 25 de març del 2022.

La veritat és que no ha trigat gaire a respondre el futbolista portuguès a aquestes acusacions que posa el seu matrimoni a la corda fluixa. El portaveu de la parella de Georgina ho ha deixat ben clar en un comunicat en què assegurava que aquesta història «és completament falsa i difamatòria».

Tot i això, segons Georgilaya, tots dos s'haurien vist a l'hotel de concentració de Portugal en una de les concentracions preparatòries per al Mundial de Qatar.

Georgina Rodríguez ja sap si el seu marit li ha estat infidel

La història hauria començat quan la noia li va demanar unes fotografies, i després de fer-se diverses selfies amb ell, aquest li hauria donat el seu número de telèfon.

Fotomuntatge amb les cares de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo
Georgina no les té totes. | CatalunyaDiari
 

El cas és que, abans que deixessin de parlar aquell dia, aquest li hauria indicat que pugés a la seva habitació de l'hotel.

Segons explica aquesta 'influencer', tots dos s'haurien trobat finalment a l'habitació del lusità i haurien mantingut una relació consentida. Una cosa que ha enfadat molt Cristiano Ronaldo i, és clar, la seva dona Georgina Rodríguez, que ja sap si el seu marit li ha posat les banyes.

Georgina Rodríguez no sabria res d'aquella trobada amb la 'influencer'

Després de tot el que se n'està parlant, la noia ha aclarit que no busca la fama. Perquè abans ja tenia milers de seguidors i «no soc menys dona que ningú per aparèixer al meu perfil amb poca roba».

Foto de la 'influencer' Georgilaya.
Georgilaya afirma haver tingut una trobada íntima amb el portuguès. | Instagram @georgilaya11
 

I és que ella ho està passant realment malament perquè se sent «manipulada per la fama i el poder del portuguès». Si ha parlat ara és perquè «no té gens de por d'alçar la veu» i defensar la seva veritat.

L'únic que demana a la gent és que es cregui el que suposadament va passar entre tots dos. I vol que els seus compatriotes portuguesos no siguin tan durs amb la noia perquè li sembla «una falta de respecte».

Georgilaya es defensa i explica la seva veritat amb el futbolista

Així, aquest assumpte tan espinós no fet més que posar contra les cordes el matrimoni, tot i que fa molt de temps que viuen junts. I han format una família nombrosa que els últims mesos s'ha desplaçat a l'Aràbia Saudita per continuar amb la carrera de futbolista lusità.

Foto de Cristiano Ronaldo amb la 'influencer' Georgilaya.
Georgilaya afirma que el jugador li va ser infidel a Georgina. | Instagram @georgilaya11
 

Al seu equip Al Nassr és tota una estrella i sempre és afalagat allà on va. I tot després d'haver passat una mala època a Manchester, on va sortir per la porta del darrere. Volia canviar d'aires de pressa amb Georgina Rodríguez i els seus fills.

Ara viuen en una mansió espectacular on gaudeixen de tots els luxes. Alhora, han venut no fa gaire temps la seva residència a Londres per més de sis milions d'euros.

A més, Georgina Rodríguez és notícia perquè en dues setmanes s'estrenarà la segona temporada del reality de Netflix 'Soy Georgina'.

Serà el 24 de març quan puguem seguir veient com és el dia a dia de Georgina Rodríguez amb la seva família, on un pilar vital és el seu marit. I això que és al punt de mira per una suposada infidelitat que li ha trastocat molt la felicitat que sent al viure amb la seva família a l'Aràbia Saudita.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!