Imatge de Joana Sanz.

Inesperat comunicat de Joana Sanz, la dona de Dani Alves: possible separació imminent

La dona de Dani Alves emet un comunicat on parla de «deixar marxar» i alliberar-se de les «lloses» del passat

«Deixar marxar». Així, amb un missatge molt enigmàtic, Joana Sanz dona a entendre el seu adeu de Dani Alves. La model canària està passant un moment d'allò més delicat i està suportant una pressió enorme després de l'empresonament de la seva parella. 

Per a refugiar-se, Sanz marxarà a viure a Paris i, de tant en tant, fa publicacions a Instagram que l'ajuden a superar el mal tràngol que està vivint. L'última no té desperdici. I és que, encara casada amb Dani Alves, a través de la seva última storie a Instagram donaria a entendre que s'ha acabat. 

En aquesta, fa un «recordatori» de com d'important és «deixar marxar». En un text sobre fons negre, Sanz parla de trencar amb el passat i deixar enrere les «lloses» del passat. 

«Trobaras l'amor que mereixes»

El missatge de Joana Sanz sembla clar. «Has de deixar marxar, perquè estàs deixant que el teu passat ocupi aquest espai del teu cor que hauria de ser per al futur (...). Has de deixar marxar perquè, al final, trobaràs de ben segur aquest ésser humà que et proporcionarà la més profunda de les alegries. De ben segur que trobaràs aquesta persona que t'ajudarà a viure el tipus d'amor que sempre has merescut. Has d'assegurar-te que estàs preparada per a això».

Alves, a la recerca de la innocència 

Dani Alves ha demanat al seu advocat, Cristóbal Martell, que treballi per demostrar la seva innocència. 

Ho ha dit el mateix lletrat a la sortida de la visita que ha fet al futbolista a la presó de Brians 2, després que el jutge hagi denegat la petició de l'esportista de revocar la presó condicional. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alves està investigat per agressió sexual després que una dona l'acusés d'haver-la violada el 30 de desembre passat a la discoteca Sutton de Barcelona. Després de reunir-se amb Alves, Martell ha explicat als mitjans que l'esperaven fora del centre penitenciari que el seu client li ha donat «un sol mandat: que remem, que treballem per demostrar la seva innocència».