Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros revela el dineral que ha pagat per casar-se amb la seva xicota

Kiko Matamoros va acudir a 'Viernes Deluxe'

Kiko Matamoros i Marta López, la seva futura dona, van acudir a 'Viernes Deluxe' per aclarir tots els dubtes que giren al voltant de la seva boda. El col·laborador ha reconegut que aquesta vegada es casarà per l'església perquè és la primera vegada que està realment enamorat. Ja ha passat per l'altar dues vegades, però mai no ha tingut tanta il·lusió com ara.

Kiko Matamoros s'ha mostrat reticent i en un primer moment s'ha negat a parlar de diners, però després ha entrat en el joc. Ha revelat el dineral que ha pagat, de moment, per poder casar-se amb la seva xicota. Té un pressupost que supera els 100.000 euros i no han escatimat en cap detall perquè volen que sigui l'esdeveniment de l'any.

Kiko ha explicat que només el joc de coberts supera els 300 euros, una quantitat més que suculenta que ha generat tota mena de debats. Ell mateix ha explicat que part de les despeses les sanaran amb els diners que els reporti l'exclusiva. Ja hi ha una revista molt coneguda que està interessada, no n'ha revelat quina, però és possible que sigui Lecturas, la seva publicació de capçalera.

Imatge de Kiko Matamoros amb Marta López Álamo
Kiko Matamoros ha estat més sincer que mai. | MEDIASET

Kiko ha fet broma amb els seus companys i ha dit que ha convidat Carmen Borrego per augmentar el valor de l'exclusiva. El 'Polideluxe' ha determinat que mentia i el tertulià ha explicat que la boda no és un negoci, per això no hi ha pensat. Vol que tot surti bé, per la qual cosa no ha pensat en els diners que està pagant.

Matamoros s'ha gastat un dineral perquè vol que tot surti a la perfecció, vol complir el somni de Marta López. Han triat el millor hotel de Madrid i han contractat els serveis del millor cuiner del mercat. És evident que serà la boda de l'any, per això hi ha tantes empreses que volen patrocinar l'esdeveniment, cosa que també els reportarà beneficis.

Kiko Matamoros ho ha explicat tot

Kiko ha demostrat que està més enamorat que mai, per això tant li fa gastar-se tots els seus estalvis per poder casar-se. Marta López també s'ha mostrat molt còmoda a 'Viernes Deluxe' i ha respost totes les preguntes dels col·laboradors. De fet, ha explicat com va ser la seva primera nit d'amor amb l'ex de Makoke i ha donat tota mena de detalls.

«Quedem a l'hotel on Kiko vivia, vam dinar al restaurant i després vam pujar a la seva habitació. Jo em vaig posar un conjunt de llenceria que sabia que li agradaria, me l'imaginava com un home fogós i no em vaig equivocar». L'audiència ha aplaudit la sinceritat de la model, que ha fet un esforç perquè és prou reservada.

Matamoros ha explicat que està en el seu millor moment i pensa que tot és gràcies al suport de la seva promesa. Pensa que amb la 'influencer' va ser amor a primera vista i ella té la mateixa sensació. «Em semblava un home que tenia les idees molt clares, em semblava un home culte i intel·ligent i també atractiu», diu ella.

Kiko Matamoros torna a brillar a 'Viernes Deluxe'

Kiko en dona el millor d'ell sempre que dona alguna entrevista i en aquesta ocasió ha tornat a aconseguir-ho. El públic s'ha rendit als peus perquè ha parlat amb el cor a la mà. Ha explicat que, quan va començar a sortir amb la model, se'n reien i l'insultaven anomenant-lo «empaitajoves».

«Jo a la gent li diria que es pot tenir el mateix vigor als 66 anys que als 40. Primer has d'estar amb algú que t'atregui i dispari la teva libido. A més, hi ha tractaments i maneres de mantenir-se en forma», ha explicat l'ex de Makoke.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!