Imatge de Montserrat Bernabeu i Shakira.

Piqué i Montserrat Bernabéu tenen la clau per què Shakira pugui marxar: té pocs dies

Alejandra Rubio ha insinuat una cosa força seriosa sobre Anabel Pantoja

Shakira se sent «ostatge» a Catalunya. Ho deixa molt clar a la seva cançó amb Bizarrap: aquí me siento rehén. La traducció és fàcil: la colombiana vol marxar d'una Barcelona on ja no té cap nexe d'unió i té la intenció de prendre els seus fills a Miami amb ella. De fet, segons Laura Fa, seria l'1 d'abril quan la colombiana faria les maletes i marxaria definitivament amb en Milan i en Sasha als Estats Units

Però compte, perquè no està tot dit. Shakira pot marxar, sí; però abans li ho ha de comunicar a Gerard Piqué, que hauria d'estar-hi d'acord. I de moment, segons Informalia, Piqué encara no sap que Shakira vol marxar. Per a poder marxar de l'Estat espanyol amb els nens, Shakira ha de comunicar-li al pare dels seus fills, Gerard Piqué, amb 10 dies d'antel·lació. I Piqué, en aquesta línia, té en la figura de la seva mare, Montserrat Bernabéu, un dels seus principals suports després de la ruptura amb Shakira

Així doncs, de ben segur que Piqué consultarà a la seva mare si donar l'ok a Shakira perquè pugui marxar amb els nens a Miami. 

De moment, la conversa no s'ha produit. Shakira continua vivint a Esplugues, al costat de casa dels seus sogres, i encara no els ha dit res. Ni a Joan Piqué i a Montserrat Bernabéu; ni a Gerard Piqué. La colombiana, per tant, té un marge de només 15 dies per a comunicar-ho. 

La mare de Piqué, farta 

Montserrat Bernabéu i Joan Piqué estarien fins al capdemunt de les excentricitats de Shakira. Que si la música a tot drap, que si les festes a casa, que si la bruixa mirant a casa seva, que si els paparazzis a la porta de casa... és una rere l'altre. 

De fet, fins i tot, expliquen que els pares de Gerard Piqué haurien arribat a plantejar-se marxar de la seva residència d'Esplugues de Llobregat de manera temporal per a deixar d'estar al focus. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Segons Telecinco, els pares de l'exfutbolistes estan esperant a que Shakira «marxi» definitivament per a tornar a fer vida normal. De moment Shakira hi posa data. Però abans de marxar haurà de superar un escull definitiu: parlar amb Piqué per a poder prendre els nens cap als Estats Units. Saltaran espurnes.