Imatge d'Andrés Iniesta plorant.

El dineral que Andrés Iniesta acaba de perdre després del naixement de la seva filla

El manxec rep una mala notícia econòmica

Andrés Iniesta continua sent molt estimat a casa nostra malgrat viure a l'altra punta del món. S'ho ha guanyat a pols. El gol d'Stanford Bridge, el gol del Mundial, l'homenatge a Dani Jarque... de gestos per al record n'hi ha a cabassos. Ara, així mateix, Iniesta està en un núvol gràcies al naixement de la seva última fila: l'Olympia. 

Però compte, perquè no tot són bones notícies. I és que l'exblaugrana ha estat informat que des d'Espanya les coses no van tan bé com semblaven. Exactament, al seu poble natal, el famós municipi anomenat Fuentealbilla.

Es tracta d'un dels seus negocis, que no està prosperant últimament. El seu imperi vinícola cau a trossos després d'adonar-se de la fortuna que estan perdent any rere any.

Andrés Iniesta perd una dinerada

L'any 2010 va ser probablement el millor any a la carrera futbolística d'Andrés Iniesta. Amb el seu gol a Johannesburg, li va donar el primer i únic Mundial que posseeix al seu domini la Selecció Espanyola.

Aquell mateix any, va arrencar també una de les facetes més desconegudes aleshores del manxec: la financera. Uns mesos abans de coronar-se com a campió del món, el futbolista del Vissel Kobe va arrencar el seu nou negoci, la societat Bodegas Iniesta SL.

L'imperi vinícola d'Andrés Iniesta té la seva seu a Fuentealbilla, on actualment ja posseeix gairebé 300 hectàrees i 14 varietats diferents de raïm per produir tota mena de vins. Tot i això, l'esportista no aconsegueix beneficis, sinó tot el contrari.

Després del naixement del seu cinquè fill, la petita Olympia, han sortit a la llum els números del futbolista en relació amb el seu celler. Malauradament, no són bones notícies per al jugador.

Des que es va dur a terme la creació de la societat Bodegas Iniesta SL l'any 2010, Andrés Iniesta ha perdut un total de 4,2 milions d'euros, segons la informació que ha facilitat Vozpópuli gràcies a la plataforma Insight View.

L'exjugador blaugrana no és l'únic del mític FC Barcelona que no aconsegueix arrencar un dels seus millors negocis. L'altre, sorprenentment, és Xavi Hernández, actual entrenador de l'entitat.

Andrés Iniesta i Xavi Hernández, tots dos en pèrdues

Com el seu company, el de Terrassa tampoc no està brillant en l'aspecte financer. Això sí, les seves pèrdues suposen una quarta part de les d'Andrés Iniesta.

El tècnic blaugrana té Galileu 136 SL, un negoci immobiliari que segueix, encara, en números vermells. Des del 2011, ja presenta pèrdues de fins a 1,1 milions d'euros i sembla que la situació pot anar pitjor.

La societat actualment està dirigida per Alejandro, el seu pare, i per Óscar, el seu germà i entrenador del FC Barcelona. Tota la família intentarà que el negoci pugui sortir a la superfície.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!