Foto de Concha Velasco.

La salut de Concha Velasco experimenta un canvi que ningú no s'esperava

Concha Velasco dona l'última hora sobre el seu estat de salut

Concha Velasco ha donat una última hora sobre la seva salut que ha sorprès tot el seu entorn. Fa un any que l'actriu està ingressada a una residència a conseqüència de l'empitjorament de salut que va patir fa uns mesos. Conscient del seu estat, Concha Velasco va decidir deixar casa seva per anar a un centre on rebria les cures que necessita.

Després de conèixer-se la notícia, tota la premsa va voler saber com es trobava la val·lisoletana, però els seus fills van decidir guardar silenci. «Té molts problemes de mobilitat, té artrosi. Necessita cada vegada més cures, les 24 hores del dia», van comentar en un primer moment. Ara, quan es compleix un any del seu ingrés a la residència i tres mesos després del seu empitjorament, la seva salut ha patit un revés.

Concha Velasco i el seu estat de salut actual

Concha Velasco continua acaparant l'interès mediàtic després de saber-se que està passant un moment molt delicat de salut. La intèrpret continua comptant amb l'afecte del seu públic, del qual es va acomiadar de manera definitiva el setembre del 2021.

«Els meus fills volen que deixi de treballar, sobretot que no faci tantes gires, així que serà l'última vegada que em vegin», va dir al seu comiat. I així va ser com Concha Velasco va desaparèixer de l'escena pública per viure en una residència luxosa a Madrid.

Concha Velasco molt maquillada
La salut de Concha ha millorat. | Europa Press

El seu estat de salut era cada vegada més delicat i la família va decidir que el més convenient era que rebés cures contínues. La residència era l'única opció viable i Velasco va acceptar de bon grat. Fins allà es van desplaçar amics i familiars per passar els dies amb ella, fins que la seva salut va començar a empitjorar.

Aleshores, els seus fills Manuel i Paco van decidir que el millor era prescindir de les visites per procurar que estigués tan tranquil·la com fos possible. Tanmateix, al desembre totes les alarmes van saltar quan la veterana actriu va haver de ser ingressada a un hospital. «S'ha debilitat la seva salut de manera ràpida i progressiva a causa de la malaltia», informaven els fills a través d'un comunicat.

Davant d'aquest empitjorament sobtat, la família va demanar el següent encaridament: «no li truqueu, es fatiga molt en parlar i necessitem que estigui tranquil·la mentre finalitza aquest nou tractament». Tres mesos després, la salut de Concha ha fet un gir i ara sembla que ha millorat considerablement.

Concha Velasco amb mirada intensa
Concha Velasco torna a rebre visites. | GTRES

Concha Velasco millora i torna a rebre visites

Sembla que el darrer tractament a què s'ha sotmès Concha Velasco ha tingut resultats molt positius. Tal com informen des de El Español, Concha ha experimentat una clara millora que li ha tornat l'ànim. «Ha recuperat part de la seva energia de sempre», explica un bon amic de Velasco. De det, tant és així que ha tornat a la seva rutina habitual a la residència. «Quan es troba amb força, rep gairebé les mateixes visites que abans. Ella mateixa parla amb molta franquesa de com està i et diu si està cansada o no», assenyala.

Quan Concha Velasco va arribar a la residència Orpea Punta Galea, el seu estat de salut era molt delicat. Es trobava molt feble i sense forces per rebre la visita d'amics i companys de professió. Els seus fills, especialment Manuel, són qui controlen el dia a dia de la seva mare i procuren que res no alteri el seu ànim. Quan algú vol anar a visitar-la o interessar-se pel seu estat, és Manuel qui atén les peticions en funció de com es trobi Concha.

Després de l'últim ensurt que els va sobrevenir per Nadal, sembla que la malaltia de Concha ha donat una treva i es troba molt més animada. Una bona notícia que l'omple d'esperances i que li ha tornat les visites de les quals gaudia tant l'actriu.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!