Primer pla d'Adara Molinero

Adara Molinero rebrà una informació que canviarà el seu estat d'ànim

Adara Molinero és l'objectiu de les crítiques d'una persona molt coneguda

Adara Molinero es troba gaudint plenament de la seva experiència com a concursant de 'Supervivientes'. Fa temps que volia viure aquesta aventura i ara, per fi, ha fet realitat el seu somni. Això sí, ja està tenint els primers conflictes amb companys i, a més, pot rebre una notícia que no la deixaria indiferent.

Sabem que el 'reality' sol aïllar els participants de l'exterior perquè se centrin en l'experiència. Tanmateix, de vegades els donen alguna 'pinzelladeta' de què està passant fora. I si això ho fan amb Adara, aquesta canviarà el seu estat d'ànim i s'enfadarà moltíssim.

El que està passant és que una dona famosa amb qui té un vincle l'està criticant sense contemplacions.

Adara Molinero desperta les crítiques de la celebritat

La guanyadora de 'Gran Hermano VIP 7' està molt feliç per estar a 'Supervivientes'. És més, ho dona tot a les proves i està treballant cada dia. I, com que és innat en ella, no està passant desapercebuda en absolut.

Adara ja en la preconvivència va tenir una picabaralla amb Raquel Mosquera per un comportament masclista de la perruquera. I ara ha tingut un enfrontament amb dos companys de grup. Tot ha passat quan Diego ha insinuat que hi havia dues persones a la platja, Molinero i Patricia Donoso, que no estaven col·laborant com els altres. Ha dit: «Som sis i cal funcionar sis. No poden estar quatre treballant i dos fent la migdiada».

Adara Molinero discutint a 'Supervivientes'
Adara Molinero ha esclatat en sentir les paraules de Diego. | Mediaset

Això ha provocat l'enuig d'Adara, que li ha respost: «Abans de jutjar les persones, pregunta. Estic amb un mal de cap de cavall de no haver dormit. Tu ves-te'n amb allò teu i jo vaig amb allò meu, perquè tu no m'has de dir res a mi».

La tensió ha propiciat que Jaime Nava hagi sortit en defensa de Diego, cosa que n'ha augmentat més l'enuig. Tant és així que els ha etzibat: «Què aneu tots dos aquí de valents? Sabeu què us passa? Que esteu cagats perquè esteu nominats. Heu d'estar demostrant contínuament que sou els més valents, que sabeu fer-ho tot i que els altres som una merda».

Les paraules i el comportament de Molinero han comportat que aparegui a les xarxes la seva 'enemiga' Ivana Icardi. Aquesta, que igual que ella té un fill amb Hugo Sierra, ha decidit comentar el que ha passat a Twitter amb duresa, deixant de manifest que elles dues no se suporten:

«'Valents' per la cara, per dir-li el que pensen. Aquesta se'n va anar amb un paper més après perquè l'aplaudeixin». Vaja que, segons l'argentina, Adara té clar el paper que farà a l'illa perquè sap que funciona. I també que ja l'ha començat a interpretar.

Adara Molinero ja sabia les intencions d'Ivana Icardi

Si pogués veure les paraules d'Icardi, La concursant de 'Supervivientes' de segur que trauria foc pels queixals. Ho faria, encara que abans d'anar-se'n a Hondures ja sabia que aquella l'atacaria sense pietat, ja que ho va anunciar a les xarxes així:

«Ja no tinc la necessitat de callar res. Encara que bé, tampoc estaré com una 'crazy' dient de tot. Només el que em surti en el moment, això els ho deixo a altres que els encanta. Fa tres anys que callo i, com ella va aprofitar el meu concurs per defenestrar-me, no entenc per què jo no podria parlar ara que va decidir exposar-se».

Vaja, que s'acosta 'tempesta' i de les grans. El conflicte Molinero-Icardi s'ha tornat a reactivar.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!