Manuel Velasco i Concha Velasco.

El fill de Concha Velasco confirma la notícia sobre la salut de la seva mare

Concha Velasco experimenta una millora en la salut

Concha Velasco donava fa uns dies una informació d'última hora sobre el seu estat de salut que va tranquil·litzar els seguidors. Fa un any que l'actriu va ingressar en una residència a causa de la seva delicada situació que va fer saltar totes les alarmes. La seva família ha fet pinya al seu voltant i són poques les ocasions en què revelen la realitat de la val·lisoletana.

Tot i això, el seu estat continua generant interès i són molts els que s'interessen per la seva evolució. Després de saber-se que havia experimentat una lleu millora, el seu fill Manuel ha trencat el silenci i, amb cautela, s'hi ha pronunciat.

La família de Concha Velasco confirma la bona notícia

Concha Velasco acaba de fer un any des que va decidir ingressar en una luxosa residència de Madrid. El seu deteriorament físic va començar a ser molt visible i els seus fills van decidir que la millor idea és que rebés les cures que necessita.

«Té molts problemes de mobilitat, té artrosi. Necessita cures cada vegada més, les 24 hores del dia», va comentar fa mesos Manuel. Abans d'ingressar, Concha residia amb els seus fills que, a causa dels seus treballs, els era impossible estar al seu costat el temps que necessitava.

Velasco va acceptar acudir a un centre on rebia molt sovint la visita dels seus familiars i companys de professió. Tot i això, la malaltia va empitjorar el seu estat de salut i van decidir que el millor era prescindir de les visites i les trucades telefòniques.

Foto de Concha Velasco.
Concha Velasco pateix una millora i recupera la gana | Europa Press

«Es fatiga molt en parlar i necessitem que estigui tranquil·la mentre finalitza aquest nou tractament», van comunicar. Però va ser el Nadal passat quan la preocupació per la seva salut va angoixar tothom. La veterana intèrpret va haver de ser ingressada i tothom esperava el pitjor.

Afortunadament, la força de Concha per continuar endavant ha fet que fa uns dies experimenti una millora. Així ho confirmava El Español després de parlar amb un amic que assenyalava que fins i tot rebia les mateixes visites que abans. «Ha recuperat part de la seva energia de sempre», explicava.

Ara, ha estat Manuel qui s'ha pronunciat sobre això en una conversa telefònica amb '20minutos'. Segons el fill de Velasco, la seva mare «està estable», encara que prefereix mostrar-se prudent davant aquest canvi al seu estat.

Primer pla de Concha Velasco.
El fill de Concha Velasco confessa que la seva mare és estable | GTRES

Concha Velasco recupera la gana

Una de les coses que dona esperances a familiars i amics de Concha Velasco és que, a banda de recuperar energia, també ha tornat a dinar. Si bé és cert que porta una dieta d'acord amb la seva situació, el fet que tingui gana és una molt bona notícia.

A això se li uneix que ara pot tornar a gaudir de les visites que els seus fills van decidir restringir a causa del seu empitjorament. Per a Concha, veure la seva gent i poder compartir amb ells el seu dia a dia és una cosa que li omple d'alegria. Sobretot si és el fill de Paco qui la va a veure, a qui l'actriu adora.

De moment, encara que tot són bones notícies, els fills i el metge prefereixen anar amb tranquil·litat i amb cautela. Esperen que aquesta millora sigui duradora i no precedeixi un empitjorament molt més gran.

En el record de tots està el que va passar per Nadal, on la por es va instal·lar al cor de tots. Són conscients que l'actriu no tornarà a casa, però és impossible no alegrar-se davant la bona nova.

Manuel ha volgut agrair a tothom el suport que estan rebent i, sobretot, l'afecte que la gent té a la seva mare. Estan sent moments molt complicats, però entenen l'interès que la seva mare desperta a tots aquells que l'admiren.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!