Imatge d'Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin: tot el que se sap sobre el nou membre de la seva família

Iñaki Urdangarin ha vist que aquests dies s'ha començat a parlar públicament d'aquesta persona

Iñaki Urdangarin és conscient que aquests dies no ha deixat de ser notícia per l'acord de divorci amb la seva dona, la infanta Cristina. Però aquest protagonisme l'ha hagut de compartir amb una altra persona que ha passat a ser, pel que sembla, nou membre de la família. Ens estem referint a una noia que ha estat enxampada amb el seu fill Pau.

Segons s'ha revelat, els joves han estat 'caçats' per la premsa a Barcelona en una actitud que deixa clar que hi ha alguna cosa entre ells. I d'això n'ha tingut coneixement Iñaki, que ha vist que ja s'han començat a donar dades de la presumpta xicota del seu fill.

Iñaki Urdangarin en coneix detalls

L'exjugador d'handbol s'ha quedat perplex en comprovar que la discreció de Pablo ha saltat pels aires aquesta setmana. Tot perquè el programa 'Socialité', de Telecinco, ha tret a la llum que hi ha unes fotos compromeses del noi. En concret, s'ha explicat que se l'ha enxampat «deslligant la passió amb una noia a Barcelona».

«Al noi no l'havíem enxampat mai així, perquè ha estat molt discret sempre. I el fet que s'estigui fent un petó en públic, al carrer, i que l'enxampin, ens fa pensar que pot ser que sigui la seva xicota».

Des que va saltar aquesta notícia, Iñaki ha vist que ha començat a parlar-se moltíssim de la vida del seu segon fill. Sobretot, s'ha intentat demanar la màxima quantitat possible de dades la jove. Una noia de la qual, de moment, se'n desconeix la imatge.

Urdangarin ha comprovat que en els diferents mitjans s'han aportat dades de què pot ser la seva nora. S'ha revelat, per exemple, que té una edat aproximada a la de Pau, 22 anys, i que pertany a una família adinerada. En efecte, ha estat El Nacional.Cat el que ha revelat que «seria una hereva rica d'una família de l'alta societat de Barcelona».

Primer pla de Pablo Urdangarin elegant
Iñaki Urdangarin s'ha quedat perplex amb la pillada de Pablo | GTRES

Iñaki Urdangarin és conscient que falten hores perquè surtin a la llum les imatges

El xicot d'Ainhoa Armentia té molt clar que és qüestió d'hores que les fotografies de Pablo i la noia surtin a la llum. I és que, com s'ha explicat a 'Socialité', «aquestes imatges sabem que estan intentant comerciar-hi. Estan intentant que les compri un programa o una revista, per això properament les podem veure».

Iñaki sap que en el moment que es publiquin tant ell com el seu fill, la família i, per descomptat, la noia es convertiran en objectiu de la premsa. Aquesta anirà darrere seu perquè opinin sobre les fotografies i fins i tot perquè expliquin si hi ha un festeig entre els protagonistes.

Urdangarin sempre intenta evitar els mitjans, cosa que aconsegueix amb els escortes que pretenen retirar-lo. I ara, per desgràcia, haurà d'aguantar que el segueixin i li preguntin.

Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin i tota la família estaran al focus mediàtic tan bon punt es publiquin les fotos | Europa Press

Caldrà veure com reacciona. Encara que es podria esperar que respongués sortint en defensa del seu fill, com aquest va fer amb ell quan es van publicar les fotos amb Ainhoa.

Mentre arriba aquest 'sisme submarí mediàtic', l'encara marit de la infanta Cristina continua amb la seva vida tranquil·la. Està centrat en les negociacions del seu divorci i en gaudir de la relació amb Armentia. Una relació que sembla que cada cop està més consolidada, com ho demostra el fet que ja coneixen una part de les seves famílies.

Això sense oblidar que cada cop cobren més força els rumors que indiquen que aviat hi podria haver casament entre Iñaki i la seva xicota.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!