Ana María Aldón amb un barret de llana

Última hora sobre Ana María Aldón i el seu misteriós estat de salut

Ana María Aldón confessa que haurà de passar per quiròfan

Ana María Aldón sorprenia els seus seguidors fa uns dies en confessar un problema de salut que l'ha omplert de preocupació. Ara que la col·laboradora de 'Fiesta' es troba reconduint la seva vida després de divorciar-se d'Ortega Cano, passa un moment complicat.

La dissenyadora s'ha tornat molt activa a les xarxes i és aquí on revelava el diagnòstic que li ha donat el metge. Tot va començar amb una lleu molèstia a l'ull esquerre que ha acabat derivant en un dolor «que m'estava matant». Finalment, Ana María haurà de passar per quiròfan després dels resultats de les proves a què es va sotmetre fa uns dies.

Ana María Aldón revela el seu problema de salut

Ana María Aldón ha fet un gir radical a la seva vida des que va trencar definitivament amb el vidu de La más grande. El Codi Ètic de Mediaset no l'afecta directament, però sí la vida que va tenir amb Ortega Cano. D'ara endavant, no el podrà esmentar en un plató ni tampoc Gloria Camila.

Lluny de suposar per a ella un impediment a l'hora de fer la seva feina, la veritat és que la de Sanlúcar té alternatives. El fet que la seva filla, Gema Aldón, es trobi a 'Supervivientes', ha fet que la col·laboradora trobi una altra raó per continuar amb la seva carrera televisiva.

Tot i això, un inesperat problema de salut podria mantenir-la allunyada dels platós un temps. Fa uns dies, Aldón va confessar als seus seguidors que feia temps que tenia unes molèsties a l'ull esquerre. Segons ha relatat, «tenia l'ull blau» i li dificultava fer les tasques diàries.

Ana María Aldón
Ana María Aldón haurà de ser operada de l'ull. | TELECINCO

«Tenia un camió descarregant sorra. No podia tancar la parpella i és superincòmode quan tens alguna cosa a l'ull», va relatar. L'andalusa estava convençuda que «un cos estrany» s'hi havia introduït i va decidir acudir al metge.

Les molèsties van començar a ser insuportables i temia que acabés desembocant en una cosa molt més greu. Normalment, l'ex d'Ortega Cano sol fer servir lents de contacte, però va haver de prescindir de la de l'ull esquerre perquè li resultava impossible portar-la.

Ana María Aldón haurà de ser operada

Després d'anar al metge, li va confirmar que no hi havia res a la cavitat ocular. Tot i això, li va diagnosticar presbícia, una malaltia que té relació amb la vista cansada i que es fa palès a partir dels 40 anys.

Per solucionar-ho, Ana María explicava que haurà de ser intervinguda per corregir la còrnia i així recuperar la visió perduda. Una operació amb què deixarà de portar ulleres i lents de contacte i que no té gaires complicacions.

«No sabem què és la salut fins que la perdem. Mira quina coseta, a l'ull… i m'estava matant», va comentar. Tal com ella mateixa ha explicat als seus seguidors, serà la setmana que ve quan passi pel quiròfan.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Ana María Aldón està molt orgullosa de veure la seva filla a 'Supervivientes'. | Catalunya Diari

Mentrestant, Aldón continuarà donant suport a la seva filla a 'Supervivientes'. Atès que l'operació no revesteix gravetat i no requereix hospitalització, podrà seguir amb les seves funcions tant al 'reality' com a 'Fiesta'.

Ana María ja està totalment instal·lada a la seva nova llar i des d'aquí segueix amb el seu fill José María el concurs de Gema. Tots dos estan molt orgullosos de la noia i esperen que aguanti fins al final. Segons ha revelat Ana María, el petit «s'ha pixat de riure» en veure la seva germana en una de les proves i no es perd ni un sol moment.

Sembla que el veto imposat a Mediaset ha estat un alleujament per a ella, que, per fi, pot demostrar que és més que l'exdona d'Ortega Cano. De moment l'hem vista totalment alliberada i desinhibida tant als platós com a les xarxes socials.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!