Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin signa l'acord que el fa milionari: gràcies al seu exsogre

La infanta Cristina ha demanat ajuda al seu pare

La guerra entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina continua sent objecte de debat. I és que l'exduc de Palma ha deixat clar que comprar el seu silenci els sortirà força car. Ni més ni menys que 25.000 euros mensuals i un sol pagament de 2 milions en concepte d'indemnització.

És a dir, que tot això és el que li hauria exigit a la mare dels seus fills. Tanmateix, no ho és tot, ja que també vol tenir els diversos immobles que té en nom seu, així com al fet de no renunciar a l'escorta que el protegeix mentre segueixi sent membre de la família reial.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin passejant
Iñaki Urdangarin ha deixat clares les exigències | GTRES

Una llista d'exigències interminables que ha acabat afectant encara més la seva relació amb la infanta, que actualment no el pot veure. Sobretot, perquè Urdangarin no para de demanar coses i a més a més la xifra acordada no li semblaria suficient.

«Aquests dies la situació s'ha complicat, s'ha esborronat més encara i ara Iñaki Urdangarin en vol més», asseguren. «La situació és tan complicada que entre la Infanta Cristina i ell ara mateix hi ha hostilitat total».

Foto d'Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina i els seus fills.
Els fills d'Iñaki Urdangarin i de la infanta Cristina tenen un paper important| GTRES

«Ell ha demanat més, tant a la pensió mensual com a la indemnització de dos milions, que li semblen pocs. A més, els vol en un sol pagament», informen des de l'entorn a la Casa Reial. I, mentrestant, sembla que la germana del rei Felip està obligada a cedir pel bé dels seus fills, ja que no vol que se'n vegin afectats.

Però això no vol dir que estigui prou desesperada. Tanmateix, ha optat per demanar ajudar al seu pare, el rei emèrit, qui li ha recomanat accedir a tot allò que demani Iñaki per resoldre el tema com més aviat millor. 

«L'emèrit ha dit que es deixin ja de negociacions, de regatejos i que es tanqui d'una vegada per totes el divorci; que ell assumirà el que hagi d'assumir, inclòs el cost afegit», informen.

Iñaki Urdangarin sap que s'haurà de veure amb el seu exsogre

Per tant, al rei  Joan Carles no li importa el que calgui pagar, ho farà de bon gust si aconsegueix aconseguir-se per fi de l'ombra d'Iñaki Urdangarin. D'aquesta manera, queda clar que la família reial intenta evitar tant sí com no un nou escàndol, cosa que sens dubte es generaria en cas que Iñaki s'animés a parlar.

De fet, ofertes no n'hi falten, i és que ja li han ofert una xifra milionària a canvi de publicar les seves memòries. Tot un escàndol que s'hauran de menjar els actuals reis, Letícia i Felip, que s'han esforçat molt aquests últims anys per netejar la imatge de la corona.

La infanta Cristina en un partit d'handbol del seu fill
La infanta Cristina passa un moment molt complicat per culpa d'Iñaki Urdangarin | Catalunya Diari

D'altra banda, a ningú li sorprèn que Joan Carles hagi decidit intervenir, ja que no pensa permetre que la seva filla es vegi exposada a una altra humiliació. I malgrat que ell considera que el seu exgendre no es mereix res, no li queda altra que ajupir el cap i cedir.

A més, l'únic motiu pel qual la parella ha endarrerit tant el divorci és pels nens. Sobretot perquè tenen interès que Irene, la petita del clan, compleixi la majoria d'edat.

«Si es divorcien quan tots els seus fills ja són més grans, només haurien d'anar a un notari a signar i no ens n'assabentaríem de res», assenyalen sobre això.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina durant el segon permís penitenciari
La infanta Cristina ha demanat ajuda al seu pare, el rei Joan Carles I | GTRES

I és que «amb els quatre fills més grans, el divorci es tramitaria amb un notari a Suïssa, sense custòdies pel mig ni necessitat de passar per un jutjat a Espanya».

«Els fills grans o emancipats hauran d'atorgar el consentiment davant del notari respecte a les mesures que els afectin per no tenir ingressos propis i conviure al domicili familiar», expliquen sobre el paper que jugaran al divorci.

L'únic problema de l'acord que encara queda a l'aire és que no coneixem l'origen dels diners amb què es compensaria Urdangarin. «No sabem si aquests diners estan fora d'Espanya ni com els podria cobrar Urdangarin», apunten.