Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Borja Prado

'Sálvame' anuncia la ruptura d'una de les parelles més famoses del cor

'Sálvame' emet un vídeo que no deixa cap mena de dubte

Cada tarda, 'Sálvame' comenta l'actualitat del món del cor i dels personatges més populars. I per a això, compta amb col·laboradors que informen sobre rumors i notícies en què, sovint, ells mateixos en són els protagonistes. De fet, ahir mateix, un dels habituals al magazín, va anunciar en directe que estava solter i sense compromís.

El programa de Telecinco, en els seus nou anys d'emissió, ha estat durant molt de temps el programa estrella de la cadena. Tot i això, els bons resultats del passat són història. Ara, amb la nova directiva de Mediaset, el magazín ha patit canvis d'horari, presentador i fins i tot compta amb un Codi Ètic i un veto que impedeix parlar de determinats personatges.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

No obstant això, l'espai continua donant exclusives com la que dilluns passat va sorprendre aquells qui eren al plató. En concret, es tractava d'un moment en què estaven emetent les imatges d'un col·laborador ballant acaramel·lat en molt bona companyia.

El protagonista del vídeo era José Antonio Canales Rivera i apareixia acompanyat d'una dona que no era la seva parella Isabel Márquez de Prado.

'Sálvame' revela en directe que un personatge famós ha trencat amb la seva parella

Terelu va explicar a Canales Rivera que tenia sospites que la seva relació s'hauria acabat dies enrere. Així doncs, davant d'aquests rumors, el mateix afectat explicava que la seva relació «en aquests moments no està activa». I va afegir que no viu en parella des de fa diversos dies.

Primer pla de Terelu Campos amb el rostre molt seriós
Terelu Campos preguntava a 'Sálvame' a Canales Rivera per què ballava amb una dona que no era la seva parella| Europa Press

Una resposta que justificava llavors l'actitud afectuosa que mostrava amb la dona amb qui ballava en un 'tablao' flamenc a València. D'aquesta manera, i davant de les crítiques dels seus companys, el nebot de Paquirri ha aclarit que no és una infidelitat.

Canales Rivera i Isabel Márquez del Prado feia uns quants anys que tenien una relació. Tanmateix, al llarg de la seva etapa com a parella van protagonitzar diverses ruptures coincidint amb els rumors d'infidelitats del torero. Precisament ara fa un any es van donar una nova oportunitat, però, d'acord amb el reconegut per Rivera, sembla que no n'hi haurà més.

Canales Rivera
'Sálvame' ha donat en exclusiva la ruptura de Canales Rivera amb Isabel Márquez del Prado | GTRES

Davant de l'enrenou, el cosí de Fran Rivera no comprenia tot allò que les imatges havien generat. Ell havia assistit per mostrar el seu suport a una amiga que havia rebut un premi. «Ho titlleu de deslleialtat, però no sé fins a quin punt, va ser una festa divertida», argumentava defensant-se el mateix col·laborador.

Canales Rivera protagonitza una gran discussió dies abans

El vídeo emès va ser gravat a 'El toro i la luna', un 'tablao' flamenc de la capital del Túria. A més, no és la primera vegada que el programa difon imatges compromeses de Rivera. Fa pocs dies es va convertir al centre de la polèmica de 'Sálvame' quan es va veure involucrat en una baralla coincidint amb els carnavals de Cadis.

Captura d'imatge del vídeo de la baralla de Canales Rivera al carrer
'Sálvame' va emetre les imatges de Canales Rivera enmig d'una discussió al carrer | Telecinco

Va passar en un bar i, segons sembla, l'actual col·laborador del programa no va consentir que faltessin el respecte a la seva mare, Teresa Rivera. El torero es va encarar amb el responsable d'aquestes paraules, discussió que va acabar al carrer envoltat de gent que intentava evitar la baralla. La seva pròpia mare, present en el moment, s'interposava entre ells i demanava al seu fill que marxessin d'allà.

Però ni la mare ni els allà presents eren capaços de posar fi a l'altercat. Fins a tal punt va arribar la discussió que es va interposar una denúncia i fins i tot ja s'ha iniciat un procés judicial. D'això es va fer ressò 'Sálvame' gràcies a unes imatges que va gravar un testimoni allà present, quan Teresa li demanava al seu fill que marxessin.