Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Sara Carbonero i Iker Casillas

Els fills de Sara Carbonero ja coneixen la nova parella d'Iker Casillas

Iker Casillas no ho ha negat en cap moment i Sara Carbonero ho sap

Cada cap de setmana que passa, hi ha més gent que assegura haver vist Iker Casillas amb una nova il·lusió al centre de Madrid. Però aquesta dona és la mateixa amb qui l'han relacionat des del desembre passat quan es van conèixer.

Un amic proper a Iker Casillas va explicar a 'Socialité' en exclusiva que «sembla que va molt de debò perquè ja l'ha presentada a tots els seus amics». Fins i tot, també ho hauria fet amb el seu «cercle més proper», cosa que també implicaria els fills que té en comú amb la seva ex, Sara Carbonero.

Les proves que Iker Casillas està més il·lusionat que mai

Potser ja heu sentit a parlar d'ella arran d'aquesta possible relació. El seu nom és Ana Quiles i és periodista esportiva. Iker i Ana es van conèixer un poc abans del Mundial, ja que ella va fer una entrevista a l'exporter perquè li expliqués les seves opinions sobre qui podria guanyar i com es desenvoluparia l'esdeveniment.

Tanmateix, això que va néixer com una relació de treball, amb els mesos ha passat a ser alguna cosa més. 'Socialité' ha explicat que, segons opinions de diverses fonts, se'ls veu molt junts al barri de Chueca, a Madrid, sobretot els caps de setmana. Un d'aquests anònims va arribar a dir que primer els havia vist divendres prenent alguna cosa en un bar i dissabte a la nit, sopant molt a prop del mateix lloc. Aquesta declaració seria rellevant en la situació que ja fossin una parella.

Muntatge amb les fotos d'Iker Casillas i d'Ana Quiles
Ana Quiles és la nova il·lusió d'Iker Casillas i tothom en parla. | Catalunya Diari

A més, Iker Casillas tampoc va negar els rumors quan la premsa li va preguntar per Ana Quiles. Simplement es va limitar a contestar això: «gràcies per preocupar-te per mi, però com comprendràs no parlaré res referit a la meva persona». Així, directament no va negar aquests rumors i el refrany diu que, qui calla, atorga.

D'aquesta trobada amb la premsa ja en fa tres setmanes. Des de llavors, el programa de Telecincoha tret més proves i més testimonis que consolidarien la idea que s'han convertit en parella.

Hi ha testimonis que asseguren que Ana Quiles ja ha conegut els amics d'Iker Casillas

El mateix testimoni que va explicar que Iker ja hauria presentat Ana Quiles al seu cercle més proper va anar més enllà. «Hi eren Iker, Ana i diversos amics del futbolista a principis de febrer» i, a més, va confessar que a ella se la veia molt ben integrada al grup.

Iker Casillas i Ana Quiles enxampats per 'Socialité'
Aquesta és una de les fotografies d'Iker i Ana Quiles. | Socialité

«Ella estava molt integrada. Els vam veure prenent alguna cosa en un conegut bar i, després, l'endemà van sopar en un altre lloc de la zona. Els hem vist dues nits a bars diferents, ella estava com si fossin amics de tota la vida», va assegurar el testimoni. Amb aquestes declaracions i sense el 'no' d'Iker Casillas als rumors, el més lògic és que tots dos o bé siguin parella o s'estiguin coneixent per ser-ho.

Encara que aquesta és la dona amb qui hi ha més proves d'un possible idil·li, la veritat és que en els últims mesos al futbolista li han sortit moltes pretendentes. Almenys, per part de la premsa, que l'ha relacionat amb Alejandra Onieva, amb María José Camacho i ara amb Ana Quiles.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!