Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban amb un somriure

Última hora sobre la salut de Belén Esteban després del seu últim problema

Belén deixa gelats a tots després del que ha passat a 'Sálvame'

Belén Esteban ha estat la protagonista de 'Sálvame' després que un problema de salut l'hagi obligat a sortir del plató. En aquest cas, Belén no ha abandonat el plató per cap tema que l'hagi tret de polleguera. Ho ha fet per una cosa que ha intranquil·litzat els espectadors, que amb prou feines l'han vist aquest dilluns donar espectacle com sol ser habitual.

A principis de la tarda, Belén Esteban va estar al punt de mira després que el programa toqués el tema de la ruptura entre Anabel Pantoja i Yulen Pereira.

I és que Belén té molt bona informació del que opina la seva gran amiga Anabel, sobretot el que ha passat les últimes hores. Especialment després de veure que el seu xicot l'havia deixat poques hores després de tornar de la gira americana amb Isabel Pantoja.

Última hora del problema de salut de Belén Esteban

Belén Esteban va donar la cara per ella i quan estava donant la seva més sincera opinió sobre el tema, un problema la va sobresaltar. Així les coses, la madrilenya va haver d'abandonar el plató ràpidament.

La princesa del poble ja va donar la veu d'alarma en un moment donat. Ho va fer quan va demanar als assistents del programa si li podien portar un sobre de sucre.

Belén Esteban
Belén Esteban ha hagut d'anar-se'n del plató per causa de força major | Telecinco

La tertuliana es va adonar ràpidament que la bomba que porta al pit li havia indicat que els nivells de sucre no eren els correctes. I és que la diabetis que pateix des de fa anys li estava donant algun problema.

Una malaltia de la qual mai no ha defugit parlar i sempre se l'ha pres com una cosa rutinària a la seva vida. Tot i que de vegades li ha donat algun tipus d'ensurt amb les pujades o les baixades de sucre.

Belén Esteban se'n va del plató per un problema de salut i alarma a tothom

En aquell moment, després de la reacció de Belén en veure els inesperats nivells de sucre, tranquil·litzava Terelu Campos i la resta de col·laboradors.

«Res, la bomba que em xiula. No hi ha problema, només que m'està xiulant la bomba perquè m'està baixant el sucre», assegurava Belén, sense voler alarmar gaire els presents.

Segons després, Belén va veure com un membre del programa li portava un got d'aigua amb sucre, però sembla que no va ser suficient.

La de Paracuellos no va tornar a fer acte de presència al plató

I després d'una pausa publicitària a l'inici del programa, vèiem com la cadira de Belén era buida. A més, tot el públic podia escoltar com Belén no les tenia totes per aquest problema, i és que se sentia a través d'un micro obert que alguna cosa no anava bé.

I així, Belén Esteban va haver de fer-se unes proves per saber si aquesta baixada de sucre era més greu del normal.

Foto de Belén Esteban somrient i mirant a càmera des del plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban ha preocupat els que més l'estimen | Telecinco

El cas és que Belén només va estar al programa tot just mitja hora. I després d'aquest incident, la col·laboradora de 'Sálvame' no va tornar a fer acte de presència al plató. I fins i tot ni els col·laboradors ni Terelu Campos, la presentadora ahir, van esmentar en cap moment la de Paracuellos.

Amb tota seguretat, a les pròximes hores 'Sálvame' donarà informació actualitzada sobre l'estat de Belén. Una sortida sobtada que va deixar preocupats els espectadors del programa del qual és una de les estrelles absolutes des que s'hi va posar ja fa 14 anys.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!