Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Emma García

Emma García revela a 'Fiesta' el problema de salut de dos companys del programa

Emma García està preocupada

Emma García ha viscut tota mena de situacions en un plató, encara que potser cap de tan intenses com els últims programes de 'Fiesta'. Juntament amb els col·laboradors han destapat temes tan espinosos com la ruptura de Yulen i Anabel. A més, està molt preocupada pels problemes de salut de dos companys.

Emma García està tan intranquil·la pel dur moment que travessen que els ha volgut dedicar unes paraules, visiblement emocionada en ple directe.

Emma García ha enviat un missatge molt especial

Emma García sempre manté el tipus a plató passi el que passi. Tot i això, la seva preocupació per dos dels seus col·legues amb problemes de salut li ha fet trencar la seva 'cuirassa'. Tant és així que s'ha mostrat especialment sensible.

En acabar un dels últims programes, ha volgut dirigir-se directament a la càmera per enviar-los un missatge: «Abans d'acomiadar-me, m'agradaria fer una cosa. En nom de tot l'equip, m'agradaria enviar una abraçada enorme al nostre estimat guionista Nacho Lorente. Ell s'està recuperant estupendament d'una intervenció i aviat el tenim de tornada. El trobem a faltar moltíssim i vull que tu ho sàpigues. T'ho he dit en privat, però t'ho dic en públic també en nom de tothom».

Emma García, emocionada en dedicar unes paraules a la seva companya

Després d'aquestes primeres paraules, Emma García n'ha volgut dedicar unes altres a una segona integrant del format. I aquí ha estat quan s'ha emocionat, perquè s'ha dirigit a una persona de l'equip que està passant un moment realment difícil

Exactament, la presentadora ha dit: «Vull que enviem un missatge molt especial per a la nostra companya Marian. Ja et trobem a faltar a la redacció i també els teus somriures i els teus riures. Ets una lluitadora. Això és només una ensopegada més a la vida. Amb aquest meravellós caràcter, amb aquestes ganes i amb aquesta força que tens i amb tot el nostre afecte, tot sortirà bé. Només pot sortir bé, així que molts petons, molts ànims i t'estimem molt».

Tot seguit, el públic i els membres del programa han esclatat en aplaudiments. Ha estat la manera que han trobat d'enviar força positiva a aquests dos integrants de l'equip que la necessiten més que mai.

Emma García, al punt de mira per un altre moment molt tens al plató

Emma García no només ha topat amb aquesta situació difícil al programa. També s'ha convertit en el focus de les crítiques per l'entrevista que ha fet a una de les dones més estimades d'Espanya: Rosa.

La presentadora li ha preguntat a la cantant per la situació que va viure fa dues dècades i que la va deixar sense veu per culpa de la mala praxi d'un professional. L'exconcursant d''Operación Triunfo' ha respost dient que volia deixar-ho enrere, però li ha tornat a insistir. Per això la convidada li ha respost: «És una cosa del passat de la qual no vull parlar perquè no suma per res. A mi no em suma, potser a tu sí que et suma per al programa».

Aquest comentari que ha portat Emma García a posar-se molt dura: «Això que has dit no m'ha fet ni punyetera gràcia. T'estic tractant amb tot l'afecte i el respecte que et tinc i m'ha paregut malament, t'ho havia de dir».

La convidada li ha demanat perdó i ha deixat clar que no ho havia fet amb mala intenció. I així sembla que han 'segellat la pau', però les crítiques li han plogut a Emma  a les xarxes. L'han atacada dient: «Com es nota que et va tallar el rotllo i et va dir allò que no volies sentir» i «Vaig posar el programa per veure-la i, quan vaig veure això, el vaig llevar, fa fàstic i pena».

Sense oblidar altres missatges com aquests: «Quina manera de contestar una convidada. Et creus una deessa?», «No m'agrada gens com li has parlat. Quin mal sabor de boca has deixat i com l'has deixada» i «T'has passat».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!