Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja posa gelós a Yulen Pereira i succeeix el més temut

Anabel hauria provocat la contundent decisió de Yulen

Anabel Pantoja i Yulen Pereira han trencat la seva relació i ja no hi ha marxa enrere. Una història d'amor que semblava idíl·lica al seu moment, però que s'ha acabat.

El cas és que són moltes les informacions que estan sortint les últimes hores sobre els perquès d'aquesta decisió de Yulen Pereira de tancar la relació de manera contundent.

En primer lloc, es va parlar d'una infidelitat de Yulen amb la model Melania Puntas, que hauria deixat completament trencada a Anabel. Quan es veia amb el seu xicot, aquest el deixava només tornar de la seva gira americana amb la seva tieta.

Segons afirmava 'Sálvame' , l'esgrimista ja no sentia el mateix per ella. Fa unes hores, 'Sálvame' donava una nova informació sobre aquesta ruptura mediàtica. I tots els detalls d'aquestes notícies fresques sobre la Yulen i l'Anabel els posava sobre la taula José Antonio Avilés.

José Antonio Avilés assegura que Anabel va posar gelós a Yulen

Segons ha pogut conèixer el tertulià cordovès, Anabel Pantoja hauria decebut completament Yulen Pereira durant el mes que n'ha estat allunyada. Un temps en què ha estat formant part de l'staff de la gira de concerts d'Isabel Pantoja.

Foto de José Antonio Avilés
José Antonio Avilés ha ofert una informació que no agrada gens a Anabel | Telecinco

Sembla que Yulen hauria sentit "cels" d'algú que hauria acompanyat Anabel a aquest viatge tan il·lusionant per a ella i especialment per a la seva tieta Isabel.

Estem parlant d'una persona que anava amb ella dins l'extens staff de la tonadillera i que s'hauria estat relacionant cada dia amb la influencer durant la gira americana.

«És veritat que als stories d'Anabel aquesta persona se'l veu de forma contínua», assegurava al plató de 'Sálvame' el bo d'Avilés. Això sí, ho feia sense donar gaires més detalls de qui es tracta. El cas és que Anabel hauria posat gelós al qual era el seu xicot fins fa pocs dies.

La guerra entre Anabel i Yulen no ha fet més que començar

Per si no n'hi hagués prou, Avilés ha posat al focus a Arelys Ramos, actual concursant de 'Supervivientes' i mare de Yulen Pereira.

Muntatge amb fotos d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen Pereira han començat la guerra particular | Catalunya Diari

I és que Arelys, segons el col·laborador de 'Sálvame', hauria malmès amb aquest tema.

«Tranquil·la, que quan tornis la situació estarà solucionada», serien les paraules que l'esportista li hauria dit a la seva mare perquè no es preocupés. Una conversa que s'hauria produït abans de fer les maletes per viatjar a Hondures i viure l'experiència que ja va viure el seu fill fa tot just un any.

La sevillana no dona crèdit després del que s'ha explicat a 'Sálvame'

El cas és que la guerra entre Anabel Pantoja i la seva exparella ja està servida. I la veritat és que ja ha començat i no té intenció de parar d'aquí a un temps. Amb tota seguretat, la informació de José Antonio Avilés no serà l'última que pugui fer girar la truita en aquesta història amb tantes arestes.

Primer pla d'Anabel Pantoja somrient en un photocall.
Anabel Pantoja sap que la guerra amb la seva ex ja ha sorgit | GTRES

L'única cosa clar és que Anabel i Yulen ja no estan junts després de vuit mesos d'intensa relació després de conèixer-se a 'Supervivientes 2022'.

Ara com ara, Anabel Pantoja ha preferit mantenir un perfil baix en xarxes, encara que hagi enviat algun que tregui a través de les mateixes.

Fins i tot la seva amiga Belén Esteban s'ha mullat després que Anabel li expliqués al detall el que passava en aquell dinar entre ella i Yulen.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!