Foto de Belén Esteban

Belén Esteban escampa el secret de la presumpta infidelitat de Yulen Pereira

Belén Esteban ha estat molt contundent

Belén Esteban ha estat sempre i és molt protectora dels seus amics, als quals mai no els falla. Per aquest motiu, ara està més pendent que mai d'Anabel Pantoja, després que Yulen hagi trencat amb ella. Ho ha fet de manera inesperada i deixant-la destrossada.

Belén, com és lògic, està donant suport a Anabel Pantoja i li està donant tot el seu afecte en aquest complicat moment. I també ha aprofitat per manifestar-se sobre aquesta separació que, segons els rumors, s'ha produït perquè ell li ha estat infidel amb una model.

En concret, la col·laboradora de 'Sálvame' ha deixat caure que l'esportista no s'ha portat com calia, cosa que ha disparat més les xerrameques.

Belén Esteban, clara i dura amb els fets

La mare d'Andrea Janeiro sabia que a 'Sálvame' seria preguntada per la ruptura de Yulen i Anabel, que aquesta ha confirmat. I és que ella té informació de primera mà per ser una de les confidents de la influencer.

Belén Esteban ha volgut parlar sobre aquesta separació, però des del primer moment ha deixat clar que no donaria detalls del que havia passat. Les seves paraules han estat aquestes: «Jo sé tot el que passa, però, com és lògic, no la trairé. No parlaré res del que he parlat amb ella».

Belén Esteban i Anabel Pantoja
Belén Esteban s'ha posicionat al costat de la seva amiga en aquesta situació | CatalunyaDiari

Després, ha donat el punt de vista de la situació llançant indirectes que han deixat de manifest que el noi no s'ha portat bé. Exactament ha dit: «Quina pena que quan una persona dona tant per amor, no se la valori o es pensin en altres coses. Sé el que ell li ha dit a ella i a la vida de vegades és millor estar sola que mal acompanyada».

Belén Esteban ha llançat indirectes que donen molt de què parlar

La col·laboradora de 'Sálvame' amb aquestes primeres paraules no ha deixat en bon lloc l'esgrimista. Sí, perquè ha insinuat que s'ha portat malament amb Anabel, encara que no ha entrat en detalls de per què diu això. Per això no sabem si es refereix simplement al fet que ha trencat amb ella o a la suposada infidelitat.

Belén, després, ha continuat incidint en aquesta postura sobre el noi: «Jo vaig apostar per aquesta relació, però les coses s'acaben. Jo a ella me la vaig creure sempre i en l'amor cal arriscar, però de vegades arriscar no suposa res. El que vull és que la meva amiga sigui feliç i, de vegades, ho torno a repetir: és millor estar sola que mal acompanyada».

«Quan jo he estat amb ell m'ha tractat fenomenal, però jo sé coses que no explicaré. L'únic consell que he donat a Anabel és que miri per ella».

Imatge de Yulen Pereira
Belén Esteban, sense entrar en detalls, no l'ha deixat en bon lloc | GTRES

Belén Esteban ha deixat caure a més altres paraules que deixen clar qui és el 'dolent d'aquesta pel·lícula'. Ha afirmat: «Que bonic apostar per l'amor i arriscar-te!, i que bonic que, amb tots els meus respectes a ell, donis tot en una relació i quan arribes et trobes coses que no t'agraden!».

Al que ha afegit: «Saps què passa? Que, de vegades, et canses de tant llençar... I a la vida un neix per ser feliç».

Belén, que també ha enviat tot el suport a la seva amiga en xarxes, ha vist que després de la seva intervenció s'han donat més dades de la ruptura. En efecte, ha estat Kike Calleja qui ha revelat com es va produir la mateixa.

Així, ha explicat que «dimecres passat va ser quan Yulen i Anabel queden per menjar després que ella tornés de la gira americana de la seva tieta».

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja plorant i Yulen Pereira.
Belén Esteban ha vist que s'ha explicat la manera com Yulen va tallar amb Anabel | Telecinco

«En aquest menjar és quan ell li diu a la seva xicota textualment: 'No t'he trobat a faltar i ja no sento el mateix'. Ell ho tenia molt clar, els ho volia expressar després de diverses setmanes».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!