Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira en un photocall.

Un familiar de Yulen Pereira destapa a Anabel Pantoja: «Té molts diners»

Anabel, contra les cordes després d'escoltar les paraules

Anabel Pantoja ha vist que la seva vida ha canviat després que hagi confirmat la notícia més demolidora. I no és cap altra que la ruptura amb qui era el seu xicot fins ara, Yulen Pereira. Per si no n'hi hagués prou, un familiar de l'esgrimista ha parlat les últimes hores sobre l'assumpte i les seves declaracions posen al focus la sevillana.

Anabel Pantoja s'assabentava que Yulen li hauria estat infidel amb la model Melania Puntas després que la influencer parlés amb Amor Romeira.

La veritat és que la reacció a aquesta suposada infidelitat i posterior ruptura s'han anat succeint en cascada.

Hem vist com s'ha pronunciat sobre aquest assumpte espinós una cosina de Yulen Pereira. Ho feia hores abans que aquest desmentís la notícia després de sortir de casa seva: «Deixeu d'inventar-vos coses, per favor», sentenciava enfadat.

Anabel, destapada per una familiar de Yulen Pereira

Aquesta familiar de Yulen ja va ser notícia fa temps quan va ser treta a la palestra per Pipi Estrada a 'Sálvame'. Segons aquest, Yulen i la seva cosina van ser enxampats fa uns mesos parlant de la història d'amor que mantenia l'esgrimista amb la neboda d'Isabel Pantoja.

Primer pla d'Anabel Pantoja somrient en un photocall.
Anabel Pantoja ha vist parlar una familiar de Yulen | GTRES

I és que tots dos podrien haver traçat un pla perquè Yulen s'emborsés una bona quantitat de diners en estar amb Anabel Pantoja.

«Aquest assumpte l'has d'estirar molt perquè Anabel té molts euros», hauria dit la cosina a Yulen a Mallorca, segons el periodista esportiu. Unes paraules que no deixarien en molt bon lloc l'hispanocubà ni, per descomptat, la familiar.

«Té molts euros», va assegurar la prima de l'esgrimista sobre Anabel

La veritat és que aquesta mateixa familiar que suposadament tenia unes intencions certament dubtoses i amb l'únic objectiu de guanyar diners ha tornat a parlar. La noia ha estat preguntada per Sergio Pérez, reporter d'Europa Press, que li ha plantejat la pregunta més incòmoda aquestes últimes hores.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja plorant i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja ha trencat amb Yulen Pereira | Telecinco

I no és cap altra que si ha trencat amb Anabel i si li hauria estat infidel amb Melania Puntas, com explicava 'Fiesta' en exclusiva. La dona abordada en plena nit madrilenya amb prou feines pronunciava unes paraules sobre el seu cosí, assegurant que «està bé, i està tranquil».

Això sí, no ha volgut confirmar aquesta presumpta deslleialtat de Yulen que hauria deixat sense cap consol Anabel. Tot i així, la sevillana ha intentat superar aquest revés recolzant-se en els seus amics, com Belén Esteban, que li ha dedicat un afectuós story al seu Instagram.

Anabel Pantoja ja sap que està "tranquil" després de confirmar-se la ruptura

Una notícia que, sens dubte, sembla donar la raó a aquells que fa tot just fa dos mesos asseguraven que hi havia certa crisi entre la parella. Encara que algunes periodistes del cor, com Chelo García Cortés, van negar aquest extrem.

Fotomuntatge de Yulen Pereira i Melania Puntas.
L'esportista hauria estat infidel a la seva nòvia amb Melania Puntas | CatalunyaDiari

Aleshores, Anabel Pantoja va esborrar del seu compte d'Instagram les fotos en què apareixia amb Yulen i això va fer saltar les alarmes.

Però el que va passar fa unes hores, segons el relat a 'Fiesta' d'Amor Romeira, posava de manifest que la relació estava trencada. I que aquesta suposada infidelitat havia estat més que definitiva perquè la parella es trenqués per sempre.

Segons Amor, després d'estar unes setmanes fora d'Espanya amb la seva tieta, Isabel Pantoja, Anabel esperava retrobar-se amb el xicot i fer nous plans junts.

Però aquesta idea ha quedat totalment rebutjada, després que sortís a la llum aquesta presumpta infidelitat de l'esportista. I és que aquest hauria estat enxampat en un restaurant de Madrid besant la model Melania Puntas.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!