Patricia Rite amb els cabells curts

Patricia Rite, de 'MYHYV', dona males notícies sobre el seu càncer

Patricia Rite travessa un dels pitjors moments de la seva vida

Aquest mes de març és un dels mesos més durs per a algú a causa d'una malaltia. Patricia Rite es va donar a conèixer al programa més de moda d'abans, ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ (MYHYV), i ha compartit una cosa que ha fet saltar totes les alarmes. La 'influencer' que fa quatre anys que es tracta d'un càncer metastàtic acaba de publicar una de les notícies que no esperava mai donar.

Patricia Rite està passant tot un infern a causa del seu darrer diagnòstic. Una malaltia contra la qual està lluitant dia i nit per aconseguir superar una vegada per totes. Lamentablement, la jove ens ha comunicat una notícia molt important a través de les xarxes socials.

Patricia Rite empitjora

'MYHYV' va ser un dels programes més vistos a Espanya anteriorment. Era un espai dedicat a l'amor i l'entreteniment pel qual han passat centenars de noies i nois a la recerca de la seva parella perfecta, com és el cas de Patricia Rite.

Patricia es va donar a conèixer per haver estat pretendent d'un dels tronistes més aclamats d'aquell moment, Lucas Ablático. Arran d'això, la jove va adquirir més popularitat a les xarxes i ara fa quatre anys que lluita contra aquesta dura malaltia.

Patricia Rite parlant
Patricia Rite en un dels seus vídeos. | INSTAGRAM @PATRICIA_RITE

La 'influencer' ha compartit amb tots els seus seguidors una de les notícies més temudes per tot el seu entorn: la malaltia ha empitjorat ràpidament. La noia ha estat una setmana ingressada a l'hospital a causa de l'empitjorament de la seva salut després que una prova donés un mal resultat.

Rite ha volgut sincerar-se del tot amb tota la comunitat i fins i tot ha reconegut que els tractaments ja no funcionen i s'estan acabant. La jove assegura que té por, però que no deixarà que això la superi. Ara, ha tornat de nou a casa seva i ha enviat una reflexió important a tots aquells que la segueixen.

Patricia Rite comunica la seva delicada situació

Després de rebre els resultats que esperava d'un TAC, Patricia ha traslladat una informació als seus seguidors: «El poc que tenia sa, ara està infectat. Hi ha opcions, tractaments experimentals i accedir a immunoteràpia, però cada cop són menys i s'acaben». Així ho ha confessat en un mar de llàgrimes als ulls i amb una por atroç davant de la situació tan delicada que li està tocant viure.

Patricia Rite rapant-se els cabells
La jove ha donat una gran lliçó de vida. | Instagram: patricia_rite

Des de fa quatre anys, quan li van diagnosticar aquest càncer de pell metastàtic, la noia està vivint tot un calvari. Després d'extirpar-li el que semblava una piga, el pitjor malson havia començat. Ara, després d'estar set dies ingressada, ha pogut rebre l'alta mentre reconeixia alguna cosa. Patricia Rite tenia moltes ganes de «sortir a passejar al solet».

«Ha estat una setmana dura i encara toca encaixar algun altre cop, però estic millor. Almenys amb el cap ple de coses per pensar el menys possible en les coses negatives», escrivia. Hem pogut ser testimonis d'aquestes frases publicades a través del seu Instagram, acompanyades de diverses imatges.

La bonica reflexió de Patricia Rite

Patricia Rite és molt conscient del seu delicat estat de salut. Per això, ha decidit portar una nova filosofia de vida al seu dia a dia: gaudir de la vida com si fos el darrer dia. «Ningú no pot estar segur d'una permanència en aquest món. Així que he decidit gaudir de cada dia com feia abans sense pensar en el dia de demà. Que això no vol dir que no tingui els meus mals moments i que ara mateix en tingui, cal ser realista», esmentava.

La 'tiktoker' de moda ha tret com a conclusió que ha d'anar a l'hospital cada cop que se senti més feble. «La pròxima vegada que em trobi fluixeta no em deixaré anar tant i no em faré la forta. L'hospital està per posar-se bé i jo ara me'n vaig gairebé recuperada del tot».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!