Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sara Carbonero

Sara Carbonero confessa quelcom sobre la seva vida privada que ningú s'esperava

Sara Carbonero explica emocionada a qui li deu tot a la vida

Sara Carbonero travessa un bonic moment en l'aspecte sentimental. Recentment, la periodista compartia en xarxes algunes fotos en què apareixia amb la seva parella, Nacho Taboada. I és que per a ella la família i els amics són un pilar fonamental a la seva vida i així ho demostra cada vegada que en té ocasió. Fa uns dies, Sara aprofitava un moment de reunió amb els seus per revelar un detall que no coneixíem sobre la seva vida.

Sara Carbonero es va desplaçar a la seva localitat de naixement, Corral de Almaguer, a Toledo, per estar al costat de la seva família en una data molt assenyalada. Celebraven l'aniversari de la seva àvia materna, Maxi. Ni més ni menys que 98 anys sumava la persona a qui Sara dedicava unes paraules boniques: «Et dec el que sóc, 98 anys com 98 sols, t'estimo».

Captura de la 'storie' de Sara Carbonero on juguen els seus fills amb els seus cosins
Sara Carbonero ha gaudit amb els seus fills i amb els cosins d'aquests de l'aniversari d'una persona molt especial per a ella | INSTAGRAM @SARACARBONERO

Sara Carbonero explica què significa la seva àvia a la seva vida

Ha estat una ocasió que ha reunit diversos membres de la família Carbonero, també Irene, germana de la periodista, amb qui apareix en una foto amb la seva àvia. Les germanes apareixen a la foto compartida per Sara fent un petó a la seva àvia amb gest afectuós. De fons, sonava el tema 'La flor de la canela', un vals peruà interpretat per la cantant espanyola María Dolores Pradera.

«Sort la nostra», escrivia Sara afortunada de tenir la seva àvia, amb qui ha viscut bonics moments, sobretot durant la seva infància. «Sembla que va ser ahir quan m'estirava al teu costat al llit perquè em llegissis un conte. Recordo com em pentinaves i vesties amb cura, i com em vas ensenyar, amb molta paciència, a fer punt».

Captura de l' 'storie' de Sara Carbonero on fa un petó a la seva àvia amb la seva germana Irene
Sara i Irene Carbonero fan un petó a la seva àvia el dia del seu aniversari número 98 | INSTAGRAM (@SARACARBONERO)

Carbonero dedicava a la seva àvia unes afectuoses paraules per explicar què significa aquesta dona. Per ella, la seva àvia és una dona orgullosa, dolça, a qui apassiona llegir i, sobretot, «la més protectora, la cap de la seva tribu i la que més es continua preocupant si me'n vaig molt lluny de viatge». Li agraeix «ser bastó i arrel» per subjectar amb força tota la família.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

No és la primera vegada que Sara Carbonero expressa el que per a ella signifiquen els avis. Precisament, quan la seva àvia feia 96 anys, Sara formulava un desig: «Els avis haurien de ser eterns». Maxi, a qui falta poc per fer un segle, és l'única àvia que queda a la periodista amb vida.

El juny del 2012 Carbonero va fer una pausa durant la cobertura dels partits de l'Eurocopa per acomiadar-se del seu avi matern. L'agost del 2020 va morir el seu avi patern i va ser llavors quan vam saber que la seva àvia paterna havia mort molt abans. Unes pèrdues que sens dubte van afectar Sara i que li fan apreciar encara més el temps que comparteix amb la seva estimada àvia.

Sara Carbonero no amaga la felicitat del moment present

La periodista passa per un moment de calma i estabilitat. El mes de novembre passat va travessar un nou sot de salut en què el músic Nacho Taboada no es va separar del seu costat. No obstant això, fa poques setmanes apareixia més feliç que mai al concert de Colectivo Panamera , la banda del seu xicot.

La seva relació, que va començar a la primavera del 2022, sembla anar per bon camí a jutjar per les paraules que Carbonero deixa al seu perfil. «Potser aquesta és la forma més alta d'amor: una ànima que dona serenitat a una altra». Unes paraules de l'escriptora nord-americana Susan Vreeland que resumeix a la perfecció el concepte d'amor veritable.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!