Primer pla de Bárbara Rey

Bárbara Rey ho prepara tot per donar una notícia que marcarà el seu futur

Barbara Rey va enviar aquest missatge amb la intenció que ajudés en el futur

Bárbara Rey ha decidit parlar fort i clar ara que s'ha acabat l'emissió de la sèrie 'Cristo y Rey' a Atresmedia. Ho ha fet a través del seu Instagram amb un text que ha acompanyat de diverses fotografies del dia de la 'premiere' a Madrid.

En aquest text, Bárbara Rey ha confessat que per a ella l'emissió d'aquesta sèrie tenia una altra finalitat molt important. No només volia donar a conèixer la figura de qui va ser Ángel Cristo i Bárbara Rey des de la seva joventut, sinó que també aprecia el missatge que es dona a la sèrie a l'últim capítol.

 

Bárbara Rey explica el propòsit real de la sèrie

Ara, Bárbara Rey ha confessat el propòsit real que tenia per a ella la sèrie. Així diuen les seves paraules. «Ha estat molt dur però alhora una meravella que una història com la meva s'expliqui i que fins i tot pugui ajudar moltes dones, fins i tot a mi».

La gran notícia que marcarà el futur de la sèrie i el de Bárbara Rey? Que aquesta història podrà ajudar les dones que estiguin passant per una situació similar. Alerta 'spoiler': doncs cal recordar que Bárbara Rey va viure una situació de maltractament continu a les mans del seu marit Ángel Cristo.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Bárbara Rey el dia de l'estrena de 'Cristo y Rey'
Bárbara Rey a l'estrena de 'Cristo y Rey' es va mostrar molt agraïda amb els actors i ara ha explicat el propòsit real de la seva història | Europa Press

La sèrie mostra un altre missatge final del que va passar en realitat. Durant un temps, Bárbara va aguantar al costat d'aquell home i a la vida real es van separar de mutu acord. No obstant això, a la sèrie es mostra un missatge molt diferent: la denúncia al seu maltractador.

Així, el missatge final que ens envia la sèrie és que es va armar de valentia i es va decidir a denunciar-ho malgrat el judici mediàtic que també tindria fora dels jutjats. I no només a això, sinó també tenint totes les declaracions en contra, ja que els testimonis no volien dir la veritat per por d'Ángel Cristo.

Aquesta situació s'hauria donat abans dels noranta, quan, malauradament, la violència de gènere a la llar era una cosa molt comuna. Tot i això, tal com dicta la sèrie, no van premiar un maltractador, sinó que els fills van ser tornats a Bárbara Rey, que seguiria vivint amb ells a la llar familiar mentre que Àngel Cristo ho va perdre tot i es va quedar en una mera llegenda.

Sofía Cristo plorant
Sofía Cristo va denunciar públicament que havia patit abusos de part d'un conegut de la família | Telecinco

La realitat va ser molt diferent: no hi va haver judici, només un divorci de mutu d'acord i cadascú va seguir amb les seves vides per separat. Però, ja actualment, i temps després que morís el domador de feres, la seva filla va confessar haver patit «abusos» durant la seva infància. Això va tornar a posar el focus sobre Ángel Cristo, tot i que ella va revelar que havia estat una persona «coneguda» de la família.

Barbara Rey agraeix sentir una «pau que no sabria explicar»

Segons les seves paraules, Bárbara Rey també va agrair als actors Jaime Lorente, que interpreta Cristo Rey, i Belén Cuesta, que fa de Bárbara, la seva interpretació. «No podien haver triat uns actors millors per interpretar-nos el meu marit, a mi i a la resta, em sento orgullosa, feliç i per fi amb una pau que no sabria explicar».

«Ho heu fet de meravella», va escriure la vedette, que se sentia contenta i en «pau» en poder veure aquesta sèrie acabada. També va donar les gràcies a Antena 3 per «creure en una història real i plasmar-la amb tant d'afecte, respecte i amor».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!