Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué amb els seus pares.

La família de Piqué, indignada amb l'última decisió de Shakira: «És una barbaritat»

L'entorn de la família de Gerard Piqué explica que estan sorpresos amb la notícia i que ho consideren «una barbaritat»

A Can Piqué se'n fan creus. La nova Shakira —la del després de la separació— és una altra. La cantant ha declarat la guerra a Piqué i això representa que ha declarat la guerra a tota la família de l'exfutbolista. La sogra, la nova nòvia i qui passi per allà. 

A la família de Piqué saben que la situació és irreconduïble. Tot i això, l'última decisió de Shakira els ha agafat a peu canviat, ja que ells tenen molt a dir-hi. La cantant té la intenció de marxar a Miami, als Estats Units, per Setmana Santa amb els seus fills, tal com va avançar la setmana passada Laura Fa

Tot i això, a Can Piqué sorprèn que Shakira no els hagi dit res encara, ja que a efectes legals la cantant ho ha de comunicar al pare amb un marge de temps de 10 dies abans de fer les maletes. Quelcom que encara no ha fet i el marge de temps que té per a fer-ho és molt reduït. 

La família de Piqué creu que és una «barbaritat»

Segons explica AS, l'enfadament de la família de Gerard Piqué és real. Consideren que és «una barbaritat» que l'artista vulgui marxar de manera immediata amb els nens, i no esperar al juny (que és el que s'havia dit inicialment). 

La família de Piqué creu que els menuts de la parella, Milan i Sasha, haurien d'acabar el curs a Barcelona i ja després marxar als Estats Units, on hi passarien l'estiu i començarien el nou curs. 

Imatge de Shakira amb els seus fills
Shakira ho tindria tot a punt per marxar a Miami, als Estats Units, amb els seus fills Milan i Sasha: seria abans del que s'esperava. | GTRES

Shakira ha de decidir

Ara Shakira, doncs, ha de fer el pas si es vol sortir amb la seva. La colombiana ha encetat el compte enrere i s'haurà de posar en contacte amb Piqué per a explicar-li que finalment avançarà el seu viatge a l'1 d'abril i marxarà amb els nens a Miami abans del que estava previst. 
 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!