Primer pla de la cantant Edurne amb el rostre seriós

Edurne pren una inesperada decisió amb la seva filla que sorprèn a tothom

Edurne està celebrant el seu darrer èxit laboral

Edurne pot presumir de ser una de les artistes més reconegudes del panorama nacional perquè la seva carrera està plena d'èxits. Les cadenes de televisió es pelen per treballar-hi, per això Antena 3 no ha parat fins a convèncer-la per seure a 'El Hormiguero'. Recordem que té un contracte amb Telecinco, és un dels membres del jurat de 'Got Talent'.

Edurne té una relació molt estreta amb els seus seguidors, per això ha decidit confirmar els rumors sobre la seva filla Yanay. Té dos anys i fa una vida completament normal, tot i que els seus pares són dues figures mediàtiques de primer nivell. La cantant vol que la nena gaudeixi de tota la privadesa possible, però ha fet una excepció per mostrar-ne unes fotos.

Imatge d'Edurne i David de Gea abraçats i somrient
Edurne està més enamorada que mai | GTRES

Edurne ha demostrat que la seva petita està creixent massa ràpid i per a sorpresa de tots s'hi assembla molt. L'artista ha assegurat en alguna intervenció que Yanay tenia un físic semblant al del seu pare, David de Gea, i aquesta és la sorpresa. Quan ha publicat les seves últimes fotos, els seus seguidors han descobert que la nena té una gran relació amb la seva mare.

La decisió de mostrar la seva filla a les xarxes ha estat tan inesperada com aplaudida. Els seguidors estan sorpresos i encantats amb aquest gest.

L'exconcursant d''Operación Triunfo' ha deixat els seus fans sense paraules en revelar què està passant. La seva nena ja ha fet dos anys i les fotos que ha publicat han causat una gran sensació a les xarxes socials. El seu compte d'Instagram s'ha plegat de comentaris de certs usuaris aplaudint la gestió que està fent la cantant d'aquest assumpte.

La parella de David de Gea vol ser sincera, per a ella és molt important que el públic conegui la veritat. Està travessant un dels seus millors moments personals i vol compartir-lo, per això ha assenyalat Yanay. La jove s'ha convertit en la protagonista del moment, tots els ulls estan posats en ella: ha conquerit Instagram.

Edurne està ocupada en un assumpte important

Edurne ha confessat com ha passat l'aniversari de la seva filla i ha demostrat a qui s'assembla la menor, però això no ho és tot. També hi és perquè acaba de treure una nova cançó que ja s'ha convertit en un èxit rotund. El tema es diu 'Fresas y Champán', ha treballat molt per treure'l i està orgullosa del que ha aconseguit.

Primer pla de la cantant Edurne molt somrient
Edurne s'ha guanyat el suport de tothom | GTRES

La compositora va començar a crear la seva pròpia música quan tenia set anys i de seguida va demostrar que tenia molt de talent. Les discogràfiques estan desitjant treballar-hi, però només accepta projectes que l'omplen d'emoció. La seva nova cançó és molt especial i ha promès que de mica en mica anirà donant més detalls de l'assumpte.

La vida de la cantant és perfecta, ha aconseguit controlar la seva fama i mai no ha tingut problemes amb els mitjans de comunicació. Ha aconseguit controlar el seu poder mediàtic, per això es pot permetre el luxe de parlar de Yanay amb total tranquil·litat. Ha confessat que no es pot creure com de ràpid ha crescut: ja té dos anys i sembla que va ser ahir quan va arribar al món.

Edurne ha tornat a triomfar gràcies a la seva decisió

Edurne aconsegueix l'èxit sempre que s'ho proposa i això és el que ha passat amb la seva nova cançó, 'Fresas y Champán'. La va treure al mercat fa poc i ja és un dels temes més escoltats del moment. El secret del seu èxit és senzill: ha decidit anar amb la veritat al davant, també quan parla de la seva filla.

La madrilenya està encantada i ha reconegut que adora els seus fans, per això se sent tan lliure. Aquesta llibertat li permet obrir petites parcel·les de la seva vida privada, encara que sempre fa passos molt curosos.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!