Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal dona una trista notícia sobre el seu pare que ningú s'esperava

David Bisbal comparteix amb tots una cosa que mai hauria volgut anunciar

David Bisbal rebia fa pocs dies un dels reconeixements més importants de tota la seva carrera. El cantant ha estat nomenat 'Fill Predilecte d'Almeria', la terra que el va veure néixer fa 43 anys. A la seva dedicatòria, David Bisbal ha parlat molt agraït de manera especial d'una de les persones més importants a la seva vida, el seu pare, del qual ha anunciat una cosa inesperada.

A l'acte celebrat a l'Auditori Maestro Padilla hi assistia David Bisbal acompanyat de la seva dona Rosanna Zanetti i de la seva mare María Ferre. L'almerienc, que sempre ha portat el nom de la seva terra allà on fos, ha rebut emocionat aquesta distinció. El cantant afirmava davant de l'auditori: «Donaré la meva vida sencera per la meva terra fins a la meva mort».

 

Bisbal, emocionat, rep un reconeixement i anuncia el motiu de la seva tristesa

Bisbal se sent 'ambaixador' de la seva ciutat natal, la medalla del qual ja porta al pit. A més, ha assegurat que espera «amb orgull, amb esforç i dedicació merèixer-la amb el pas del temps". El president de la Diputació d'Almeria dedicava unes paraules de felicitació a l'homenatjat. «Bisbal s'ha convertit en un andalús i almerienc universal que representa els valors de l'esforç, l'afany de superació i l'hospitalitat de la nostra terra».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El cantant es dirigia al públic present amb un missatge: «Donaré la meva vida sencera perquè sempre ho he fet per la meva terra, Almeria. No ho dubteu, sincerament, això serà fins a la meva mort». L'auditori, abarrotat, ha escoltat com el cantant recordava la seva infantesa i adolescència pels carrers de la ciutat andalusa.

Imatge de David Bisbal durant l'entrega del títol de 'Fill predilecte'
David Bisbal ha recollit emocionat el títol de 'Fill Predilecte' de la seva terra natal, Almeria | EUROPA PRESS

Però, les primeres paraules d'agraïment per la distinció rebuda han estat per al seu progenitor. «El primer agraïment és per al meu pare que, desgraciadament, fa un temps que, encara que sigui present, ja no hi és. Està en un altre món completament diferent, en el qual ja no ens reconeix a cap excepte Mari, a qui estima amb tot el seu cor».

El cantant, molt emocionat, li ha enviat un gest d'afecte, «des d'aquí vull enviar-li una forta abraçada al senyor José Bisbal Carrillo». El pare de Bisbal va fer 81 anys el mes de desembre passat i va ser boxejador durant gairebé dues dècades. De fet, va arribar a ser set vegades campió d'Espanya.

David Bisbal ha explicat què li passa al seu pare per a sorpresa de tothom

José feia temps que estava retirat quan va néixer David, però el cantant coneix la trajectòria del seu pare i no se'n pot sentir més orgullós. «Sempre que vinc a Almeria hi ha un lloc que em fa pensar molt i és l'antiga estació del tren. Quants somnis en aquest lloc! Em venen al cap les antigues fotos del meu pare, quan era rebut sent campió d'Espanya de boxa», va dir el dia del seu nomenament com a 'Fill Predilecte'.

El cantant ha volgut recordar què ha significat la figura del pare des que era un nen. «Sempre recordo el meu pare enèrgic, bromista, afectuós i amb un somriure a la cara. Fort, valent i, sobretot, molt aferrat al més important, la nostra família», ha explicat.

David ha donat més detalls sobre els seus orígens, explicant que ha crescut en una «família treballadora i honrada». El seu pare, que va treballar com a fuster a l'Ajuntament, feia alguns «'chapú'» per «tenir una mica més de felicitat i vivesa a casa». De la seva mare, ha recordat «arribar de l'escola i veure la meva mare en aquesta habitació de costura, la mateixa habitació on dormia la meva germana María del Mar».

Unes paraules d'agraïment amb què el cantant ha compartit la seva emoció pel reconeixement rebut. El cantant assegurava que, sigui on sigui, la seva ciutat va amb ell, els seus fills i la seva parella. «Em sento orgullós que la nostra terra cada vegada brilli amb més intensitat i força», ha finalitzat.