Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Bustamante

David Bustamante confirma a la seva filla Daniella que ha marxat per sempre

David Bustamante ha perdut una de les persones més importants de la seva vida

David Bustamante ha hagut de dir adeu a una de les persones més importants de la seva vida, i és que la seva àvia Isabel ha mort amb 86 anys.

Ella era germana de Miguel Ángel González Vega, actual senador de Cantàbria del PSOE i alcalde de Val de Sant Vicente des del 1987 al 2012. Una trista pèrdua que ha deixat l'artista completament desolat, i és que tots dos estaven molt units.

David Bustamante
David Bustamante ha hagut d'acomiadar-se de la seva àvia | GTRES

De fet, l'ex de Paula Echevarría ha volgut compartir amb els seus seguidors un dels últims moments que va poder compartir amb ella.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Així, es veu Bustamante cantant-li, mentre ella li somriu de manera molt tendra. Sens dubte, un preciós record que guardarà com el més preat dels tresors.

«Aquí sense saber-ho em vas dedicar el teu últim somriure, em vas mirar amb l'amor de sempre…», començava escrivint.

«Avui estic trencat de dolor. Sense tu aquest món és molt pitjor, perquè eres la bondat personificada… T'estimo Güela! I sempre et duré en el més profund del meu cor». «Descansa en pau, que t'ho has guanyat bé», són les emotives paraules que li ha dedicat el cantant.

Davant d'aquesta trista notícia, i fent gala de la bona relació que mantenen, Paula Echevarría no ha dubtat a bolcar-se en ell en aquests moments difícils.

David Bustamante, acompanyat de l'afecte de la seva filla

«Una de les millors persones que he conegut a la meva vida», ha comentat l'actriu. I és que durant els anys que van estar casats, queda clar que es va poder guanyar l'afecte d'Isabel.

La salut de l'àvia de Bustamante se n'havia ressentit molt aquests últims anys, i el mateix cantant decidia parlar-ne en una entrevista.

«Ara la meva àvia, quan arribo a casa, de vegades no recorda qui soc», confessava molt emocionat. Per sort, David està molt ben envoltat i compta amb l'afecte i el suport tant de la seva xicota, Yana Olina, com de la seva filla Daniella.

Les dones de la seva vida, tal com ell mateix les defineix, sempre són presents en cada pas que fa en el seu camí. Aquesta vegada, no serà menys.La noia que ja està a punt de convertir-se en tota una adolescent, sempre es manté en un segon pla.

Els seus propis pares han explicat més d'una vegada que no porta gaire bé això que siguin famosos. De fet, Echevarría confessava que ni tan sols «li interessa mínimament» entrar a formar part del món.

Imatge de Paula Echevarría i la seva filla Daniella Bustamante.
Daniella Bustamante i Paula Echevarría s'han bolcat en David en el seu pitjor moment | Instagram: pau_eche

«Daniella és com de segon pla, ni tan sols ens veu quan sortim a la tele, ni el seu pare ni a mi. Ella s'ha mantingut al nostre marge», explicava l'actriu.

Això sí, no hi ha dubte que amb 14 anys és tot un orgull per als seus pares i la millor germana gran per al petit Miguel, fruit de la relació de Paula amb Miguel Torres.

Ara, i després d'haver superat el drama del divorci, tant l'actriu com Bustamante poden presumir que han aconseguit ser bons amics, cosa que també fa molt feliç la seva filla, que gaudeix passant temps amb tots dos. Ara ,cal esperar per veure si el càntabre també s'anima a donar-li un altre germanet o a passar per l'altar amb la seva xicota.

Yana Olina i David es van conèixer en un programa de televisió i no van poder evitar que les espurnes saltessin de seguida. Des de llavors, no s'han separat, i és molt comú veure-la presumint de la bona relació que manté amb Daniella.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!