Imatge de Froilà de Marichalar

Froilà es poleix el seu sou a Abu Dhabi en quelcom inesperat: «Ho fa tot sol»

Froilà cobra 6.000 euros mensuals

Froilà ha tornat a protagonitzar una polèmica i en aquesta ocasió hi ha proves que demostren que els periodistes no menteixen. El fill de la infanta Helena se sent una víctima dels mitjans i assegura que certes plataformes no deixen de mentir sobre ell. Aquesta vegada, però, és diferent perquè suposadament hi ha fotos que una revista molt important podria publicar en qualsevol moment.

Fa unes setmanes que Froilà viu a Abu Dhabi i treballa en una feina que li ha aconseguit Joan Carles, el rei emèrit. Segons explica El Nacional, cobra 6.000 euros mensuals i ja sap en què polir-se aquest sou, així que ha passat a l'acció. Aquest mitjà assegura que Zarzuela li ha donat un toc d'atenció perquè porta «una vida desordenada».

Primer pla de Froilà amb una gorra negra
Froilà haurà de donar explicacions com més aviat millor | Europa Press

Froilà té massa afició a l'oci nocturn i aquesta era una de les raons per les quals no es volia mudar d'Espanya. Als Emirats Àrabs les festes són diferents, però ell ja ha trobat diverses discoteques disposades a complir les seves expectatives. Mad, Blue Marlin Eivissa o Legends són alguns dels centres que s'han prestat a satisfer les seves necessitats nocturnes, però això no és tot.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El net de Joan Carles, seguint la informació d'El Nacional, s'està gastant el sou en «una forma de vida poc encertada». El mitjà Monarquía Confidencial assegura que hi ha unes imatges que no han agradat gens als responsables de la Corona. Suposadament, el jove passa molt de temps «en solitari» dins d'una pista de pàdel.

El jove no s'acaba d'adaptar a la seva nova vida a Abu Dhabi, ni tan sols ha trobat un company per fer esport. Això és el que preocupa a la Família Reial, sempre seguint les informacions publicades. Temen que el fill d'Helena vulgui anar a festes per fer amistats, amistats que si neixen d'aquest entorn no li aniran bé.

Esperaven que fes servir els diners per a alguna cosa bona, però se'ls està gastant en els seus costums. Asseguren, doncs, que el seu comportament no ha canviat.

Froilà viu sol i lluny de Joan Carles

Froilà ha estat víctima de diversos crits, això ningú ho pot negar. Per exemple van dir que viuria en una mansió amb el seu avi. Però, no és cert, és un habitatge que li proporciona la seva empresa i no ha de pagar cap tipus de lloguer. Els 6.000 euros que cobra són per a ell, malgrat que no els estigui utilitzant per a cap cosa profitosa, tal com s'esperaven els seus.

Fotomuntatge del rei emèrit Joan Carles I i el seu net Froilà de Marichalar.
El jove té bona relació amb Joan Carles a Abu Dhabi | CatalunyaDiari

També és cert que els mitjans afins a la Casa Reial asseguren que el cosí de la princesa Elionor té al cap un nou projecte. Suposadament, està estalviant per invertir en una cosa que molt pocs periodistes saben, però aquesta teoria té moltes llacunes. Els mitjans importants no li han donat veracitat perquè és una informació que neix de fonts properes a la família del rei.

Felip VI estaria cansat del comportament del fill de la seva germana. Per això, ha passat a l'acció. Segons El Nacional, en descobrir en què inverteix el seu temps lliure i en què es gasta els diners, li ha donat «un toc d'atenció». És un mitjà que sempre maneja bones dades, per això aquesta informació ha guanyat tanta repercussió.

Froilà està passant un moment controvertit

Froilà, sempre seguint les dades de la font anterior, «no es troba còmode als Emirats Àrabs». De moment, «no té amics» i «està completament sol». És cert que gaudeix de la companyia de Joan Carles, però l'emèrit té els seus propis plans.

El germà de Victòria Frederica té una oportunitat perfecta per canviar de vida, però no l'està aprofitant. Segons Vanitatis, alguns dels seus companys de feina cobren fins a 10.000 euros al mes. Ell podria aconseguir aquest sou, però està força distret.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!