Imatge de Yulen Pereira

Yulen Pereira: la dura frase que li va dir a Anabel Pantoja per trencar

Yulen Pereira, contundent a l'hora d'acabar la relació

Yulen Pereira i Anabel Pantoja ja no estan junts. La seva relació es va acabar per sempre i gràcies al programa 'Fiesta' el gran públic coneixia que l'esgrimidor i la 'influencer' havien acabat la seva història d'amor. Aquella que va començar a 'Supervivientes' i que es va allargar durant vuit mesos més.

Yulen era conscient que la sevillana no s'esperava rebre aquest revés tan fort després de tornar del seu periple per Amèrica amb la seva tieta. Després d'ajudar i donar suport a Isabel Pantoja durant aquesta gira de concerts tan especial, es trobava que Yulen l'havia deixada.

Finalment, a aquells que deien al seu dia que la parella no duraria gaire se'ls ha acabat donant la raó. En aquest cas, hauria estat Yulen qui hauria pres la decisió de no continuar amb la relació. Tot apunta que tindria una nova il·lusió amb nom i cognoms: Melania Puntas.

Muntatge amb fotos d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel i Yulen han trencat la seva relació. | Catalunya Diari

Yulen Pereira, massa contundent per a sorpresa de la 'influencer'

A les darreres hores, hem conegut el que li hauria dit Yulen Pereira a Anabel Pantoja per acabar amb la seva relació sentimental. A 'Sálvame', Kike Calleja ha estat qui ha donat tots els detalls d'aquesta contundent frase.

El reporter de Telecincoexplicava en un dels directes de 'Sálvame' que, després de tornar de la gira de la seva tieta, l'andalusa va quedar amb Yulen per dinar. Aleshores, aquest li va comunicar la seva decisió fèrria. El cas és que Anabel no s'esperava de cap manera que aquesta cita fos enverinada i que seria l'última vegada que veuria Yulen Pereira com a parella.

Yulen Pereira va decidir acabar la relació amb Anabel amb un missatge contundent

«No t'he trobat a faltar, ja no sento el mateix», aquesta hauria estat la frase demolidora de Yulen Pereira a la seva noia per trencar la seva relació. Anabel s'hauria quedat sense paraules després d'escoltar aquesta frase d'aquell que va ser el seu xicot fa fins fa uns dies.

Ara, tot apunta a una possible infidelitat de Yulen Pereira a la sevillana amb la model Melania Puntas. Un tema del qual Yulen Pereira té clar que s'estan dient moltes coses que no són veritat. «Deixeu d'inventar les coses, si us plau», deia a la sortida de casa seva visiblement enfadat.

Ara, Anabel Pantoja s'ha de recompondre i sap que l'ombra d'aquesta deslleialtat continua latent després del xoc en què s'ha quedat després de quedar amb el seu noi. Sembla que la cita no era per retrobar-se i compartir nous moments junts després d'un mes sense veure's, sinó tot el contrari.

Yulen Pereira sap que es refugia en els seus per pair el revés

De fet, l'excol·laboradora de 'Sálvame' s'ha refugiat en els seus amics i, especialment, en la seva mare, Merchi. Ella li està donant tots els afectes del món, jaq ue fa uns dies que conviu a la casa de l'exdona de Bernardo Pantoja.

Per la seva banda, una bona amiga d'Anabel com Belén Esteban donava la cara a 'Sálvame', encara que no volia comentar res específic de les converses amb ella les últimes hores. «No parlaré res d'això que he parlat amb Anabel, que ho sé tot. Però com a amiga puc dir que de vegades és millor estar sola que estar mal acompanyada», sentenciava Belén davant la mirada atònita dels col·laboradors.

Aquestes paraules deixen en molt mal lloc Yulen Pereira, i veurem si aquest hi reacciona o prefereix el silenci com a resposta.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!