Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lydia Lozano

Lydia Lozano dona una notícia sorprenent sobre la boda de Kiko Matamoros

Lydia Lozano revela algun detall sobre la boda de l'any

Si alguna cosa caracteritza Lydia Lozano, és que no té pèls a la llengua i sempre està disposada a expressar la seva opinió sense por. Això mateix va passar la tarda passada quan va sortir el tema de la polèmica boda de Kiko Matamoros i Marta López Álamo.

Lydia Lozano és una de les convidades a la boda, però hi va haver un detall que no li va agradar gens quan li van dir que el seu nom era a la llista. La col·laboradora de 'Sálvame' va donar una notícia sorprenent sobre com va ser la invitació de la boda més mediàtica de l'any.

Lydia Lozano: molt disgustada per la invitació a la boda

S'ha especulat molt sobre qui seran els col·laboradors de 'Sálvame' convidats a la boda de Kiko Matamoros i Marta López Álamo. Encara que el col·laborador ha tingut els seus més i els seus menys amb els seus companys, la veritat és que sí que manté una relació d'anys amb molts.

Lydia Lozano ha estat una de les convidades a la boda, però, segons les paraules de la periodista, sembla que no li ha agradat gaire com es va produir la invitació. La periodista va treure el tema durant la tarda passada a 'Sálvame' i, com era d'esperar, la polèmica es va apoderar del plató.

Lydia Lozano
Lydia Lozano explica com va ser la invitació a la boda. | Europa Press

Lydia Lozano va donar una sorprenent notícia sobre la boda del col·laborador. I és que la periodista va revelar el motiu pel qual havia estat convidada a l'enllaç: «A mi, la invitació que se'm va fer per a la boda no em va agradar gens. Es va fer en directe i després de dir que havia discutit amb Marta pels convidats, jo em vaig donar per al·ludida», va comentar.

Segons creu Lydia, ella ha estat convidada per com es va portar de bé amb Marta López Álamo. Tanmateix, per a la periodista això no hauria de ser el motiu principal pel qual el seu nom figuri a la llista. «A mi m'agrada que em convidin perquè els ve de gust que hi vagi», assegurava Lozano.

Però això no va quedar aquí, ja que Lydia va continuar en tretze són tretze i va enviar un contundent retret al seu company de programa: «Ella li haurà dit "home, com no convidaràs a Lydia amb si s'ha portat molt bé amb mi?" Per exemple… Jo ho vaig fer de cor, no m'han de convidar per això», va sentenciar la periodista.

Imatge de Kiko Matamoros amb Marta López Álamo
La boda de Kiko i Marta serà una de les més mediàtiques de l'any. | MEDIASET

Recordem la gran relació d'anys que té Lydia i Matamoros. Tots dos es van conèixer fa dècades i per a la periodista això sí que és una verdadera raó de pes. «És a ell qui conec des dels 18 anys», va concloure Lydia.

La boda de l'any

No hi ha dubte que l'expectació per la boda de Kiko Matamoros i Marta López és màxima. Només queden poc més de tres mesos perquè el col·laborador i la model es donin el «sí, vull» i facin el gran pas en la seva relació. Kiko té clar que Marta és la dona de la seva vida i que vol compartir la resta de la seva vida amb ella.

Durant la seva última aparició al plató del 'Deluxe', la parella va mostrar la gran complicitat que manté. Malgrat les crítiques i especulacions, la parella està més unida que mai i no hi ha res que els freni. El pròxim 2 de juny, Kiko Matamoros i Marta López Álamo consolidaran la seva relació en una boda que apunta a ser la més mediàtica de l'any.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!