Muntatge d'Anabel Pantoja i Melania Puntas

La decisió d'Anabel Pantoja en plena ruptura que deixa muda la presumpta amant

Anabel Pantoja pren una decisió dràstica

Anabel Pantoja ha sorprès tothom amb el seu últim moviment a les xarxes socials. La neboda d'Isabel Pantoja prenia la decisió d'enviar una brutal indirecta a la presumpta amant de Yulen Pereira.

A través d'una història d'Instagram, la 'influencer' compartia una imatge que molts han vist com un atac directe en plena ruptura. Tothom sap que Anabel Pantoja no té cap pudor a l'hora d'avivar la polèmica quan es deixa portar pel cor.

Anabel Pantoja deixa tothom bocabadat amb la seva decisió

No es parla de res més. Aquest cap de setmana saltava la notícia que menys podíem esperar: Anabel Pantoja i Yulen Pereira acabaven amb la seva història d'amor i de la pitjor  manera possible.

Una ruptura que, segons va explicar Amor Romeira a 'Fiesta', estava més que premeditada per part de l'esgrimidor. Yulen hauria estat tramant el pla perfecte per deixar-la quan Anabel tornés dels Estats Units. A més a més, a això caldria sumar-hi una tercera persona que ho hauria motivat tot. Suposadament Yulen hauria tingut un afer amb la 'influencer' Melania Puntas. Des d'aleshores no es parla de res més i les seves xarxes s'estan mirant amb lupa.

Ara, ha estat Anabel qui ha pres la decisió de ficar més llenya al foc amb la seva última publicació. Molta gent ho ha vist com un atac directe a Melania, que s'haurà quedat muda en veure-la.

La suposada amant de Yulen publicava una impressionant foto amb biquini mostrant el seu escultural cos. Al cap de pocs minuts, Anabel publicava una altra instantània a Instagram també en biquini i posant les mesures del seu cos. No cal lligar gaires caps per veure que ha estat una resposta a la publicació de Melania Puntas.

Muntatge d'Anabel Pantoja i Melania Puntas en bikini
Anabel Pantoja responia la presumpta amant de Yulen amb aquesta instantània. | Instagram

Anabel, que sempre ha estat una fidel defensora de mostrar cossos reals, publicava les mesures del seu cos: 102-95-120. La neboda de la Pantoja sempre s'ha sentit molt orgullosa del seu cos i no dubta a reivindicar-ho a les xarxes socials. No obstant això, aquesta publicació ha aixecat un autèntic enrenou, ja que és clar a qui va dirigit.

De moment, aquesta publicació, juntament amb els vídeos que va compartir de la pel·lícula 'El Guardaespatlles', han estat les úniques reaccions d'Anabel a la ruptura de forma pública. Tanmateix, tot apunta que és qüestió de temps que Anabel posi les cartes sobre la taula i en parli. Anabel no és una dona que calli, i molt menys que tingui por a expressar el que sent. Ara bé, de segur que, quan Anabel parli, no deixarà indiferent ningú.

Una ruptura freda i tallant

Segons ha transcendit, la ruptura no va poder ser més freda per part de Yulen Pereira. L'esgrimidor ho tenia tot més que preparat per deixar Anabel quan aterrés. Kike Calleja, a través de 'Sálvame', va revelar la frase exacta amb què Yulen va partir el cor de la neboda de la Pantoja en dues meitats.

«No t'he trobat a faltar, ja no sento el mateix», li va amollar Yulen a Anabel Pantoja, segons el periodista. Després d'això, Anabel no podia donar crèdit que aquell que havia estat la seva parella decidís acabar amb gairebé un any de relació de manera tan freda i tallant. Ara, la 'influencer' es refugia en la seva mare i amics per poder suportar aquest dur revés sentimental.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!