Adara Molinero al plató de Supervivientes

L'ajuda que ha rebut Adara Molinero en un moment delicat a la seva vida

Adara Molinero s'ha sotmès a una intervenció quirúrgica de pits i la seva exparella, Hugo Sierra, ha tingut un gest molt bonic amb ella

Hugo Sierra i Adara Molinero han sabut refer-se dels seus problemes després de la ruptura sentimental. Han decidit tenir una relació cordial pel benestar del fill que tenen en comú, Martín, i per l'afecte que encara es guarden.

La jove ex-concursant de 'Gran Hermano Vip 7' s'ha sotmès recentment a una cirurgia de pit per treure's les pròtesis mamàries, ja que li donaven problemes. A més, la madrilenya tampoc havia quedat satisfeta amb el resultat estètic de l'operació. Tot i que l'operació va resultar satisfactòria, l'exhostessa ha de fer repòs. Segons ha explicat Adara, el postoperatori està sent difícil.

El seu nòvio, Rodri Fuertes, i la seva mare, Elena Rodríguez, l'acompanyen en tot moment. Són dos grans pilars en la vida de la jove. Salvant les distàncies, Hugo també ha tingut un bonic gest amb la madrilenya. La seva exparella ha decidit ocupar-se totalment de Martín durant el temps que Adara es troba convalescent. L'uruguaià ha aprofitat per continuar amb els seus quefers com a pare i s'ha traslladat a Palma, on viu, per passar un temps amb ell.

Hugo i Martín han aprofitat el temps junts jugant a bàsquet, un esport que l'exparella d'Adara va practicar en una categoria professional temps enrere. A més, l'ex-concursant de 'Supervivientes 2020' ha immortalitzat aquest moment amb un vídeo que ha publicat a les seves xarxes socials en què es pot veure com el petit juga amb la pilota. 

Hugo Sierra té un nou futur professional

L'ex-concursant d'Hondures va explicar a l'illa que li agradaria endinsar-se en el món de la representació de futbolistes. De fet, va realitzar un curs d'Agent FIFA. Ara, l'exparella d'Adara ha creat la seva pròpia agència de representació de futbolistes i assegura que se sent molt il·lusionat amb aquest nou projecte professional. És el seu somni.

Ivana Icardi, la parella actual d'Hugo, s'ha bolcat en donar suport a la seva parella en el seu nou camí professional. «Molts èxits en el teu nou projecte, amor meu», li dedicava l'argentina en el seu perfil. El passat 6 d'agost, la parella va celebrar sis mesos junts i ho van compartir a les xarxes socials. «Gràcies per fer-me feliç. T'estimo moltíssim», deia la model. Hugo va respondre: «Ets divina, vida meva. T'estimo moltíssim. 6 mesos bonics».

Les declaracions d'amor entre la parella albiren que tot va vent en popa, igual que la relació d'Adara amb Rodri. Adara i Hugo també han sabut reconciliar-se i recolzar-se en els moments complicats. Tot pel bé del petit.