La reina Letícia abandona el seu passat i canvia l'estil de vida

La monarca ha canviat molts hàbits i costums

La reina Letícia durant una reunió amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Madrid, 1 de septembre de 2020
La reina Letícia ha canviat alguns dels seus hàbits en els últims anys | Gtres

Durant molts anys la reina Letícia ha estat una persona que ha estat a la moda. Els seus 'looks' han estat sempre molt comentats pels mitjans, i és que la dona de Felip VI s'ha caracteritzat per ser una dona elegant i per ser una persona molt exigent respecte al seu físic.

Molts han estat els que han especulat que en el passat, la reina s'hauria fet diversos retocs estètics, tanmateix això ja forma part d'un estil de vida antic. Letícia ha canviat per complet.

La periodista Pilar Eyre ha destapat la nova vida i els nous hàbits de Letícia: «Enrere han quedat els posats enlluernadors, les actituds altives i desafiadores, el glamur de Hollywood, els vestits tan atapeïts que quasi no la deixaven caminar, el bust prominent, els talons vertiginosos, les vacances de luxe, les amistats elitistes, el desdeny per la premsa», ha començat dient Eyre.

Raó no li falta, perquè la dona de Felip ha canviat. Ja no apareix en públic amb aquests vestits tan difícils de portar, sinó que ara llueix un 'look' més casual que abans. Fins i tot, es podria dir que ara gasta molts menys diners que abans, ja que molts dels seus estilismes són de marques de baix cost, que estan a l'abast de tothom.

Ara, la reina utilitza marques espanyoles, ja no es complica la vida a l'hora de triar el seu ‘outfit’. Una altra de les coses que ha canviat en la seva vida és l'ús de talons. La monarca era una addicta a aquest calçat, sempre els ha lluït en els actes més importants. Amb el pas del temps està canviant el seu calçat, ara se la sol veure amb sabates planes o amb una lleu plataforma. Res de talons de gran altura.

La nova vida de Letícia Ortiz

Pilar Eyre ha explicat que després del confinament la vida de la monarca ha canviat bastant. Letícia ara és una persona més solitària, quasi no fa viatges ni queda amb amics, els seus quefers s'han limitat a seguir la seva agenda i a estar amb la seva família.

«No és l'única decisió de Letícia en aquests temps durs de pandèmia: no la veurem en sortides amb amigues, ni en viatges secrets a Barcelona, ni farà visites al cirurgià plàstic», ha dit Eyre en la revista 'Lecturas'.

Per si no fos prou, Letícia Ortiz ha decidit lluir cabells blancs. La monarca ha optat per no tintar-se ni dissimular els cabells blancs. És una persona diferent, sembla que ja no està tan obsessionada amb el seu físic. En definitiva, podríem dir que la reina ha baixat el seu nivell de vida i ha prescindit de diversos luxes.


Comentaris

envia el comentari