Adara Molinero al plató de Supervivientes

Adara Molinero rep la millor notícia després de la seva delicada intervenció

La jove va ser operada del pit fa tot just una setmana

Fa una setmana, Adara Molinero se sotmetia a una intervenció de pit. Durant aquests dies, la jove ha anat informant sobre la seva recuperació a través de les xarxes socials. Adara ha explicat que està sent una recuperació molt dura, i és per això que rep constant atenció de la seva parella, Rodri Fuertes, i de la seva mare Elena. No obstant això, no són els únics que estan pendents de l'evolució de la madrilenya. Hugo Sierra, exparella de la jove, també ha volgut tenir un gest bonic amb ella i ha decidit fer-se càrrec del petit Martín en aquests dies tan complicats.

Malgrat tot, la jove ja ha deixat de prendre la medicació i preveu que en uns dies ja estarà recuperada. «Estic contenta perquè em van manar prendre antibiòtics durant vuit dies i ja n'han passat nou i no prenc medicaments. Estic molt millor», comentava Adara a través dels seus 'stories'.

Adara Molinero i Hugo Sierra fan les paus 

Sens dubte, l'ex 'Gran hermana' es troba molt millor que fa uns dies. Mentre abans no podia ni aixecar-se del llit i, fins i tot, necessitava l'ajuda de les persones més properes per anar al bany, ara la jove ja parla amb positivisme i somriu davant els seus milers de seguidors. La jove té moltes ganes d'anar al metge per veure l'evolució de l'operació. L'anterior operació d'augment de pit a la que es va sotmetre li ha donat molts problemes i està desitjant veure l'actual resultat i poder portar una vida completament normal.

Aquesta operació l'està ajudant a unir forces amb el que un dia va ser la seva parella, Hugo Sierra. Després de protagonitzar diverses acusacions en diferents platós de Mediaset, han refet la seva vida i han decidit deixar enrere el rancor pel bé del seu fill en comú, Martín.