Fotografia oficial d'Adara Molinero a 'Supervivientes'

Adara Molinero es trencarà en descobrir què està fent el seu pare

Adara Molinero no s'imagina què està passant aquí

Adara Molinero no podrà evitar esfondrar-se quan s'assabenti de l'última cosa que ha fet el seu pare. La concursant de 'Supervivientes 2023' ni s'imagina què està passant a casa seva en la seva absència.

Després de més de dos mesos de concurs, la influencer i els seus companys ja han començat a experimentar canvis importants en el seu estat d'ànim. Prova d'això és la darrera baixada emocional que ha patit la influencer.

Foto d'Adara a 'Supervivientes'
Adara Molinero ha passat uns dies molt complicats | Mediaset

Després de la sorpresa que va rebre pel Dia de la Mare, Adara Molinero va explotar després de portar «més de tres mesos» sense saber res dels seus éssers estimats. «Fa tres mesos que passo gana i sense veure la meva família. Quan arribarà la meva visita? A sobre veig el meu fill i no puc parlar amb ell», cridava la concursant, mentre repetia una vegada i una altra: «On c*** està la meva mare?».

Ara, i després d'haver superat aquest mal moment emocional, a Adara Molinero se li ha obert un nou front. Tot apunta que Jesús Molinero, el seu pare, ha pres una dura decisió amb la seva filla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adara Molinero no s'esperava aquesta traïció

Tan sols posar un peu a Espanya, Adara Molinero s'haurà d'enfrontar a una nova polèmica familiar. Però aquesta vegada, el protagonista ha estat el seu pare.

Després de setmanes allunyat dels mitjans, Jesús ha trencat el seu silenci per donar la seva opinió sobre el pas per Hondures de la guanyadora de 'GH VIP 7'. Unes declaracions que, segons sembla, no agradaran gens a la televisiva.

Durant una de les darreres emissions del programa 'Fiesta', el pare d'Adara Molinero ha confessat que en aquesta ocasió no està seguint el reality de la seva filla. A més, ha volgut aprofitar el moment per llançar un missatge dur sobre el seu concurs.

Foto de Luís Jesús Molinero
El pare d'Adara fa una dolorosa confessió | Mediaset

«Aquesta vegada no vull entrar en res, ho esteu veient, no estic sortint ni en xarxes ni res. No l'estic veient perquè quan va començar jo estava de viatge, estic viatjant molt i la veritat que no l'estic seguint. La nostra relació segueix bé el que passa és que no… Això, no ho estic seguint».

Unes paraules que han provocat un gran enrenou al plató de Telecinco. I és que, molts consideren que Adara Molinero es trencarà quan s'assabenti del que està passant.

Amb aquestes declaracions, el pare de 'la reina dels realities' ha tornat a posar sobre la taula els rumors sobre un possible i nou distanciament entre ells. Per la seva banda, Emma García ha volgut destacar el bon concurs que està fent Adara Molinero i els moments que li està regalant als seguidors de 'Supervivientes'.

Adara Molinero està oberta als canvis

Adara Molinero ha aconseguit superar per fi el seu darrer sotrac emocional a Hondures. N'és una prova la divertida conversa que ha mantingut sobre la seva orientació sexual amb el seu company, Jonan Wiergo.

Durant tots aquests anys, la influencer sempre s'ha definit com una noia heterosexual, però això és a punt de canviar. Cansada dels seus constants fracassos sentimentals, la televisiva ha assegurat que està oberta a experimentar coses noves. I, tot i que ha assegurat que mai no ha tingut un afer amb una dona, és una cosa que Adara Molinero no descarta que passi en un futur.

Foto d'Adara Molinero a 'Supervivientes 2023'.
Adara Molinero, oberta a experimentar amb la seva sexualitat | Telecinco

«En qualsevol moment ho podria provar, per què no? Motiva'm per a jo poder fer un canvi de vorera. Tu creus que tindria pretendents?», li ha preguntat al seu amic, abans de revelar que Sandra Barneda seria la dona ideal per a ella.

Després d'aquesta divertida conversa, Adara Molinero no ha tingut cap problema a demanar-li a Jorge Javier Vázquez que li faci un petit favor. «Potser podem tenir una cita, fer un cafè i jo soc el dolç».