Foto d'Ana Rosa Quintana donant el discurs pel premi Medalla de la Comunidad de Madrid

Ana Rosa Quintana: el seu emotiu discurs en rebre un premi molt especial

Ana Rosa Quintana ha deixat clar el que sent

Ana Rosa Quintana ha esdevingut la protagonista del moment perquè ha rebut la Medalla de la Comunidad de Madrid. El programa ha connectat amb la cerimònia i ha emès en directe el bonic discurs que tenia preparat. Els seus companys l'han aplaudit i han deixat clar que n'estaven molt orgullosos.

Ana Rosa Quintana ha explicat que se sent molt agraïda, sent que ha triomfat a la seva ciutat natal i això l'enriqueix. «Un dia, crec que estàvem en pandèmia, vam fer un missatge a Madrid perquè Madrid és la terra de molts artistes. És la terra de milers d'espanyols que es venen a guanyar la vida i a viure la vida perquè Madrid som tota Espanya».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ana Rosa no va deixar de treballar durant la pandèmia del coronavirus, sempre ha estat al peu del canó i això té la seva recompensa. Els col·laboradors d''El Programa de Ana Rosa' han reconegut que les paraules de Quintana estan carregades d'emoció. «Té raó perquè jo no soc madrilenya i quan veia l'entrada de Madrid tenia la sensació d'omplir casa», comenta Bibiana Fernández.

Ana Rosa s'ha ficat tothom a la butxaca en llegir el text que tenia preparat, ha emocionat la resta de premiats. Altres dels guardonats són la cantant Alaska i la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada. No obstant això, hi havia un interès especial per veure què deia Quintana, a causa de les novetats que hi ha a la seva vida professional.

Ana Rosa Quintana torna a fer història

Ana Rosa ha rebut molts premis al llarg de la seva carrera, però assegura que aquest és el més important perquè li porta bonics records. Ha explicat com ha estat la seva infantesa perquè el públic entengui per què se sent tan emocionada.

Imatge d'Ana Rosa Quintana a 'El programa de Ana Rosa'
Ana Rosa Quintana està molt orgullosa | Mediaset

«La veritat és que no puc estar més contenta ni emocionada perquè tots els que tenim una feina pública volem que ens estimin. Que aquest reconeixement sigui a la meva ciutat m'omple d'orgull, tota la meva família és d'aquí i jo m'he criat a Usera. Visc i gaudeixo de la meva ciutat perquè és la ciutat de tot el món, és la terra dels meus companys».

Quintana s'ha guanyat els aplaudiments dels seus companys, que saben que té al davant un repte difícil. Fins ara és la reina dels matins, el seu programa és el més vist, però des del setembre haurà de liderar les tardes.