Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge promocional d'Asraf Beno a 'Supervivientes'

Asraf Beno, en perill: revelen què amaga al seu sac de 'Supervivientes'

Asraf Beno ha estat assenyalat i s'ha descobert el seu gran secret

Asraf Beno va tornar a ser el detonant de l'última baralla entre Isa Pantoja i Raquel Bollo. Totes dues defensen a capa i espasa els seus respectius concursants, acaparant gran part de l'interès a les gales de 'Supervivientes'.

L'enemistat entre Asraf i Manuel Cortés continua estant molt present a Hondures i és evident que mai arribaran a entendre's. Sobretot després que Raquel revelés davant de tots el que Beno té guardat al sac i que es nega a compartir amb els altres.

Asraf Beno i el seu tresor més preat

Asraf Beno ja és el concursant que més cops està rebent als Cayos Cochinos. En totes les edicions hi ha un concursant que pateix els retrets dels seus companys i en aquesta ocasió li ha tocat al nuvi d'Isa Pantoja.

Beno només compta amb el suport d'Adara i Jonan, mentre que la resta de supervivents li recriminen contínuament la seva actitud. Manuel Cortés és el que més enfrontaments ha protagonitzat amb el xicot  de la seva cosina traslladant el problema fins al plató.

Imatge d'Asraf Beno a 'Supervivientes'
Asraf Beno amaga al seu sac els utensilis que ajudarien als seus companys a fer foc | Telecinco

A les gales, Isa i Raquel intenten defensar els seus familiars, protagonitzant tensos moments entre totes dues. Tot i que feia temps que no s'enfrontaven, diumenge passat van tornar a sortir les seves velles picabaralles. En aquesta ocasió va ser el dinar el detonant perquè discutissin i la sevillana va acabar revelant el gran secret d'Asraf.

Segons la dissenyadora, el seu fill Manuel és el que més pesca d'aquesta edició i, a més, no dubta a compartir amb els seus companys el menjar que aconsegueix. «Ha pescat gairebé 100 peixos i crec que només se n'ha menjat un, jo soc ell i, a partir d'ara, peix que pesqui, peix que em menjo», va dir Raquel.

Després de les seves paraules, els col·laboradors li van explicar que es tracta d'un concurs de convivència i que no està bé que cadascú vetlli pel seu fort. Encara més, seguint el consell que li donaria a Manuel, aquest s'hauria de menjar el peix cru perquè l'únic que sap fer foc és Asraf.

«Efectivament», va opinar Isa fent valdre la capacitat del seu xicot per fer foc. Va ser llavors quan Bollo va estirar la manta i va revelar el que Beno amagava al seu sac. «Hi ha una gran diferència, Manuel ha ensenyat a pescar molta gent, el teu xicot té els instruments del foc guardats al sac», ha sentenciat.

Asraf Beno té un pla per ser intocable

Amb les seves paraules, Raquel va donar a entendre que Asraf no vol compartir amb els seus companys com fer foc per evitar així ser nominat. Sent ell qui sap com fer-ho, la resta de supervivents depenen de Beno per poder menjar en condicions.

Tot i això, per a Isa és clar que això no és cert i que el model sempre s'ha prestat a ensenyar-los. «Primer, no és que Asraf vagi des de casa amb aquests instruments, els va trobar a la platja», va començar dient. «L'única persona que va voler aprendre va ser Jonan, si vols aprendre una cosa, pots demanar a qui sap fer-ho si et pot ensenyar», va opinar.

Imatge d'Asraf Beno amb el rostre seriós a 'Supervivientes 2023'
Raquel Bollo acusa Asraf Beno de no ensenyar a la resta com fer foc | Mediaset

«No em vinguis a dir que és que ell no ha volgut compartir les seves coses. Que la gent agafi, mogui el cul i aprengui!», va sentenciar.

La mare de Manuel no va estar d'acord amb Isa i va reiterar la manca de companyonia de Beno. No obstant això, per a la filla de la 'tonadillera' és evident que Asraf està actuant bé, ja que està fart que la majoria de companys hi estiguin en contra.

Prova d'això és com Artùr, poc després de la unificació, també va discutir amb ell sense haver-hi conviscut prou. Això va provocar que el model el deixés sense menjar cuit en una prova de recompensa per assenyalar-lo com el seu enemic. Una decisió molt polèmica amb què va aconseguir una allau de crítiques.