Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Laura Madrueño somrient en un photocall.

Les audiències mostren a Laura Madrueño qui ha guanyat la batalla

Laura Madrueño es va quedar sense paraules en veure les audiències del programa

Un dia més, Laura Madrueño  tornava a posar-se, la setmana passada, davant de 'Supervivientes 2023'. Amb ganes i entusiasme, així apareixia la madrilenya per presentar aquest espai i començar la cerimònia de salvació, la qual es disputava entre Jonan Wiergo, Manuel Cortés, Asraf Beno i Ginés Corregüela.

A més d'això, des de plató també va ser una nit molt interessant, ja que l'arribada de Diego Pérez  després del seu pas per Hondures va fer parlar molt entre els col·laboradors. De manera que, per aquests motius i altres més, tot semblava apuntar que molts teleespectadors no van poder treure els ulls de les pantalles, ja que la cosa en el format estava molt interessant.

No obstant això, les audiències de la setmana passada han acabat demostrant tot el contrari. Davant d'això, no hi ha cap dubte que Laura Madrueño s'haurà quedat en xoc pels resultats obtinguts i també pel veritable guanyador d'aquesta batalla per aconseguir millors dades en audiència.

Foto de Laura Madrueño a 'Supervivientes'
Laura Madrueño s'ha endut una decepció | Mediaset

Laura Madrueño no dona crèdit a què va passar amb 'Supervivientes 2023'

Quina garrotada es va endur la setmana passada tant Telecinco com Laura Madrueño  pel que fa a números en audiència. Ja se sap que aquesta edició de 'Supervivientes' estava sent un dels pocs programes que estava aconseguint bons resultats a la cadena. A més d'això, també era gairebé l'únic que estava aconseguint posicionar-se entre els primers llocs de la graella televisiva.

Així és, juntament amb 'El programa de Ana Rosa', que és, sens dubte, l'espai més vist de Mediaset, tots dos mantenien a la superfície la cadena de Fuencarral, que ja sabem que no està passant per una bona ratxa pel que fa a audiències des de fa temps.

Tot i això, la setmana passada va acabar succeint l'inimaginable: 'Supervivientes 2023' va signar una de les seves pitjors dades en tot aquest temps d'emissió. El programa presentat per Laura Madrueño  va obtenir un 13,3%  de share i un total de 1.284.000 teleespectadors.

Si tenim en compte les altres gales que s'han emès, podem veure que el concurs ha perdut 2,6 punts i més de 200 mil seguidors. Sens dubte, una molt mala notícia no només per a Telecinco en general, sinó també per a la mateixa Laura Madrueño.

Aquestes dades que ha aconseguit Telecinco ens donen una pista del que podria haver passat: que molts fidels seguidors de Mediaset han deixat de veure aquest canal per la sobtada cancel·lació de 'Sálvame'.

I és que, des d'un primer moment, a molts espectadors no els va fer cap gràcia que des de direcció de Telecinco eliminessin el format vespertí, ja que era molt estimat gran part del públic. D'aquí ve la raó per la qual 'Supervivientes 2023' podria haver perdut de la nit al dia una considerable quantitat de teleespectadors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Però la veritable pregunta és: qui va aconseguir, llavors, el primer lloc? Doncs, com no podia ser d'una altra manera, ja que sempre aconsegueix proclamar-se la vencedora, el va obtenir Antena 3. 'El Hormiguero' va signar un 13,4% de share i 1.957.000 teleespectadors.

Per sota d'aquest programa es va trobar el Reial Madrid-Manchester City de la Champions League, que va recollir el 12,9% de quota i 1.769.000 teleespectadors.