Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb les fotos de Bertín Osborne i d'Ana Obregón

Bertín Osborne confirma la notícia més esperada d'Ana Obregón

Bertín Osborne ha anunciat una notícia que farà un gir a la història d'Ana Obregón

Bertín Osborne està en plena promoció de 'Mi casa es la tuya' i Telecinco l'ha convidat a diversos programes de la cadena. El problema és que ell viu a Cadis i no es pot desplaçar a Madrid sempre que vol, així que ha fet una videotrucada. En aquesta, Osborne ha parlat de l'entrevista que ha fet a Jesulín de Ubrique.

Bertín ha revelat l'únic motiu pel qual el torero ha decidit tornar a Mediaset: «Ho ha fet perquè és amic meu». Aquesta resposta ha sorprès els col·laboradors de 'Ya es Mediodía' , «va, així qualsevol», ha dit Joaquín Prat. Després, el presentador ha deixat de banda l'ex de Belén Esteban i ha posat sobre la taula l'altre assumpte del moment.

Bertín ha confirmat els rumors: Ana Obregón li donarà la primera entrevista i serà molt aviat. «Sí, això ja està tancat, però no et puc explicar res més», ha revelat a 'Ya es Mediodía'. És una exclusiva molt important per molts motius, entre altres coses perquè suposarà el retorn d'Ana a Espanya.

Bertín Osborne es desfà parlant d'Ana Obregón

«Ana és una dona molt llesta, és molt intel·ligent i ens explicarà per què ha fet el que ha fet. Hem de tenir en compte que el que ha fet ho han fet milers de persones, però sí que li vull preguntar. M'agradaria saber com va triar la mare perquè aquestes coses no les he parlat amb ella i us asseguro que ho veurem al programa».

Bertín ha promès que Obregón els ho explicarà tot, tot i que no vol donar gaires detalls. A molts els ha sorprès que Ana vulgui tornar a Telecinco, perquè té un contracte amb Antena 3, però és així. És molt amiga de l'ex de Fabiola Martínez i li concedirà la primera entrevista a la televisió, i a sobre sense cobrar.

Osborne ha explicat que tots els presentadors s'estaven barallant per aquest projecte, però ho ha aconseguit ell. És una notícia especial, ja que Ana ho explicarà tot amb tota mena de detall i també haurà de tornar a Espanya, per això és tan important.