Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Gerard Piqué amb Shakira.

El dineral que està guanyant Shakira, tot just ara que s'ha separat de Gerard Piqué

La cantant colombiana sorprèn amb la seva faceta emprenedora

L'èxit de Shakira s'ha estès a escala mundial des que va entrar en la indústria musical. Les seves cançons i els seus àlbums han guanyat una gran quantitat d'importants guardons, obtenint fins a 408 premis, 13 d'ells sent Grammys, i més de 600 nominacions al llarg de tota la seva carrera.

La colombiana va interpretar la cançó oficial del Mundial de Futbol 2010 amb el seu famós 'Waka Waka', que va donar la volta a tot el món i el 2020 va fer el mig temps a la Super Bowl, juntament amb Jennifer López.

El que molta gent desconeix és que Shakira és molt més que una cantant, també té una gran faceta emprenedora que ha sabut explotar d'una forma molt beneficiosa. Gràcies a això, Shakira ha estat inclosa en la revista Forbes com una de les 50 dones més poderoses. 

Shakira i les seves grans inversions

La cantant colombiana ha sabut molt bé com jugar les seves cartes, invertint en negocis que han triomfat. Entre ells es trobaria, per exemple, el negoci de joguines. Shakira ha llançat col·leccions de joguines amb col·laboració amb l'empresa 'Fisher Price'.

Un altre negoci profitós ha sigut el món de la perfumeria. A la seva pàgina web oficial, pots adquirir fins a 12 perfums que porten el seu nom i es venen a preus bastant assequibles.

Imatge de Shakira
Shakira té més de 300 milions d'euros per invertir | Twitter

Pel que fa a la moda, el 2021 va invertir en 'Parade Underwear', una firma de llenceria inclusiva per a tota mena de cossos. A més, cal destacar que la firma de roba interior és sostenible, ja que convida a entregar peces en desús per a ser reutilitzades.

Shakira sempre ha remarcat la importància d'una bona dieta per a mantenir  un estil de vida saludable, per això el negoci de l'alimentació ha estat un altre en el que ha decidit invertir els seus diners. La colombiana ven uns snacks saludables que són elaborats amb nous i coberts de xocolata o iogurt.

Altres grans inversions que Shakira ha fet ha sigut en el terreny immobiliari, ja que entre les propietats de la cantant hi ha la seva majestuosa mansió de Miami, on actualment viu amb Milan i Sasha.La casa està valorada en 10 milions de dòlars.