Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Alma Bollo i Laura Madrueño

Alma Bollo obliga Laura Madrueño a confessar què està passant a 'Supervivientes'

Alma Bollo ha esclatat davant d'un fet que ha considerat egoista per part d'alguns companys

Alma Bollo és una dona de caràcter i molt sincera, tal com ho està demostrant a 'Supervivientes'. A causa d'això ha tingut problemes amb companys, com amb Asraf, i fins i tot s'ha posat al disparador per qüestionar-ne el comportament d'alguns. Precisament això mateix és el que ha fet ara.

Alma Bollo s'ha enfadat amb l'actitud d'algun participant durant una prova i ho ha manifestat vehementment. De fet, s'ha enfadat tant que se n'ha anat del directe i ha obligat Laura Madrueño a explicar tot el que estava passant.

Laura Madrueño i Alma Bollo enfadada
Alma Bollo ha esclatat davant l'atenta mirada de Laura Madrueño. | TELECINCO

Alma Bollo esclata pel comportament de Bosco

La filla de Raquel Bollo posa el seu 100% a cada prova i així precisament s'ha enfrontat a l'última de recompensa. Pocholo des de l'helicòpter ha llançat boies de colors a la mar i els concursants, nedant des de la riba, les han hagut de rescatar. I aquí és on ha arribat el problema.

Alma ha estat de les més lentes a arribar fins a aquelles i això ha provocat el conflicte. Ella només n'ha pogut aconseguir una i això l'ha enfadada notablement. Sobretot, quan ha vist que Bosco li n'ha furtat algunes que estava ella a punt d'agafar.

La jove Bollo s'ha mostrat molt enutjada quan ha arribat a la riba i, com és habitual, no s'ha pogut quedar callada. A la riba li ho ha explicat a Adara: «Soc la més lenta nedant i me les ha furtat pràcticament de les mans, però a Artùr li les ha amollat. No vull recompenses, que se les quedin ells. Aquesta és la classe de companys que hi ha a 'Supervivientes'».

Laura ha volgut saber què li passava i li ha donat la paraula: «És que em dona molt de coratge, aquesta és la classe de companys que hi ha a 'Supervivientes'. És una recompensa per a tots i hi ha gent que res més ràpida. Com pot ser que vegis la teva companya arribant a una boia i li'n furtis tres de les mans? Jo hi estava arribant i ell, amb moltes ja, va i me les furta».

Alma Bollo ha vist que Bosco ha intentat justificar-se dient «que no t'he vist» i ha optat per oferir-li'n dues i ha dit: «només en tinc una més que tu». Aleshores, ella ha respost: «Que m'és igual que me'n dones, que és el fet de l'egoisme. I ve el teu company Artùr per darrere quan t'estic dient "me les estàs furtant totes" i li amolles una boia al mig de la mar».

Això ha fet que el jove l'hagi acusat de mentir: «Per què menteixes? M'està fent fàstic el que fas. Que dolenta ets… A sobre que et dono boies…». Però ella no ha quedat impassible: «Ets un egoista i t'ofegues en un got d'aigua. Poseu-vos la recompensa pel cul, així us ho dic. Feu fàstic, de veritat. Espero que l'audiència ho vegi i s'adoni de la classe de companys egoistes amb qui convivim diàriament. No us n'adoneu? Aquesta aventura, a més de competir, és per ser companys i sobreviure». Bosco ha reiterat que li n'ha donat dos i ella ha respost: «No les vull, per a què? Ja m'és igual. Passo de les recompenses, d'aquest programa i de tot».

Alma Bollo obliga Laura Madrueño a donar explicacions

La germana de Manuel Cortés s'ha enfadat tant amb la situació que ha abandonat la zona de jocs. Per això, en tornar amb la connexió a l'illa i no trobar-se aquella, Laura ha hagut d'explicar a l'audiència què acabava de passar: «Se n'ha anat, ha preferit sortir i no sé si acceptarà la recompensa». Així, Alma ha estat fora de càmeres tranquil·litzant-se i afrontant tot el que havia passat. Caldrà esperar per veure com va aconseguir calmar-se i si va acceptar o no el que li havia tocat a les boies.