Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Victòria Frederica i José Fernando Ortega

Victòria Frederica i José Fernando Ortega: la veritat sobre la seva última trobada

José Fernando no esperava que altres fossin testimonis del moment

Victòria Frederica està centrada en el seu perfil d''influencer', a més de viatges i festes patrocinades, cosa que disgusta la infanta Elena. La jove es mou en un cercle d'amics discret i exclusiu que de vegades publica alguna imatge de la neta de l'emèrit. El que desconeixíem, fins ara, és la connexió que existia entre Victòria Frederica i José Fernando, el fill de José Ortega Cano.

Victòria de Marichalar comparteix amb la seva mare i el seu avi patern, Joan Carles de Borbó, l'afició pels bous. La noia no té objeccions a desplaçar-se a altres localitats si la festa s'ho mereix. I així ho va fer el cap de setmana viatjant fins a Valladolid per anar a la Feria de San Pedro Regalado en companyia de dos amics. Amb ells, abans de la festa taurina, va gaudir d'un dinar al restaurant Raza del Paseo Zorrilla.

Victòria Frederica no es volia perdre l'actuació de la seva exparella, el torero peruà Roca Rey. Pocs dies després d'assistir a Las Ventas per la Feria de San Isidro, ahir a la tarda tornava a gaudir d'una tarda de bous a la capital val·lisoletana. Entre el públic hi havia Matamoros amb la seva promesa Marta López Álamo, Colate Vallejo-Nágera i altres cares conegudes de la crònica social.

Primer pla de José Fernando Ortega
Ahir José Fernando va estar molt a prop de Victòria Frederica. | GTRES

Victòria Frederica coincideix amb José Fernando

Ara bé, si alguna presència va sorprendre, va ser la dels fills grans de José Ortega Cano, Gloria Camila i José Fernando. Per sorpresa d'alguns, la filla del torero i la neboda de Felip VI es van saludar afectuosament a les grades just abans de seure. Victòria Frederica estava situada a primera fila seguint de prop la feina i Gloria Camila es va asseure a la fila del darrere.

Una amistat que no s'havia fet pública fins ara, però que ha quedat palesa en observar la proximitat entre totes dues. Victòria Frederica i Gloria Camila ja van coincidir el mes de febrer en l'entrega dels seus premis de tauromàquia Plaza 1. Una ocasió en què la filla d'Ortega Cano acudia a l'esdeveniment en companyia del seu pare, José Ortega Cano. Per la seva banda, la neta dels reis emèrits rebia el premi 'Joventut i Tauromàquia' en nom del seu amic íntim Roca Rey.

Victòria Federica seriosa
La seva amistat no s'havia fet pública fins ara. | Europa Press

Precisament Roca Rey es convertia en el protagonista de la tarda de diumenge i va aconseguir posar dret el públic. La relació entre la filla de Marichalar i el jove torero ve fa temps. Es van conèixer a través de Froilà i les mostres d'afecte entre tots dos a través de xarxes i en esdeveniments van disparar els rumors d'una relació entre tots dos.

L'amistat que uneix la neboda de Felip VI i el torero Roca Rey

De moment sembla que el que els uneix és una bonica amistat, així ho declarava Victòria Frederica fa pocs mesos en recollir un premi en nom del torero. «És un plaer per mi poder recollir aquest premi al torero de la temporada en nom d'Andrés Roca Rey. Quan va saber que no podia ser-hi present em va demanar que ho fes jo per l'amistat que ens uneix», va indicar.

A més, ahir, el torero, va donar motius per avivar encara més els rumors sobre una possible relació entre ell i la neta de Joan Carles I. Roca Rey va brindar l'orella que va tallar al sisè bou de la tarda a Victòria Frederica.