Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Laura Madrueño somrient en un photocall.

Les audiències demostren a Laura Madrueño qui és la millor de 'Supervivientes'

Laura Madrueño, testimoni que les audiències d'ahir són inqüestionables

Les audiències d'ahir han servit per deixar dues coses clares a Laura Madrueño. Primer, que 'Supervivientes' està travessant una de les millors ratxes de seguidors des que va començar aquesta edició. Segon, que hi ha una participant que destaca i que la converteix en el millor atractiu per als espectadors.

Sí, perquè les audiències d'ahir han demostrat que quan ella apareix, els espectadors s'enganxen a la pantalla. I és que no poden evitar sentir-se interessats per totes les trames on s'ha vist i es veu embolicada. Ens estem referint a Yaiza Martín, que ahir a la nit novament va deixar tothom bocabadat, inclosa a la mateixa Laura Madrueño.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Les audiències d'ahir deixen clar a Laura Madrueño qui és la millor de 'Supervivientes' per atrapar el públic

Les audiències d'ahir van demostrar a Laura Madrueño que el reality és imparable. Ahir a la nit va tornar a ser líder a la seva franja horària amb 'Conexión Honduras' en aconseguir un 17,5 % de share i 1.682.000 de teleespectadors. Una dada molt important, ja que Laura Madrueño sap que és la millor d'aquestes gales des de començament de temporada.

Així, va aconseguir superar fins a 1,4 punts l'anterior lliurament de diumenge. Però és que, a més, va fer que dins d'aquesta vetllada es visqués el minut d'or del dia a les 23.53. Aquest va aconseguir el 33,4% i 2.161.742 seguidors.

D'aquesta manera, les audiències han dictaminat que el programa presentat per Laura Madrueño va ser el més vist del prime time. Mentre que la sèrie 'Secretos de familia', d'Antena 3, va haver de conformar-se amb la medalla de plata en obtenir un 11,2%. I la de bronze va ser per a la pel·lícula 'La última gran estafa', que es va emetre a La 1 i no va passar del 8,1%.

Foto de Laura Madrueño a 'Supervivientes 2023'
Les audiències d'ahir mostren a Laura Madrueño que 'Supervivientes' arrasa en audiència | Mediaset

Fins i tot va collir la millor quota de pantalla de tot el dia a les diferents cadenes. En aquest cas, la segona posició va ser per a 'La ruleta de la suerte', d'Antena 3, amb 16%. I la tercera va ser per 'Comerse el mundo con Peña', de La 1, que va arribar al 12,2%.

Vaja, que les audiències d'ahir van donar una enorme alegria a l'espai conduït per Laura Madrueño i també una informació important. Ens estem referint que Yaiza Martín és, en gran part, responsable d'aquest lideratge del programa, ja que en va ser protagonista indiscutible. Ella, com va succeir amb el seu 'Deluxe', aconsegueix atrapar el públic.

En altres paraules, la canària és el millor 'ingredient' que ara té Telecinco per captivar els teleespectadors.

Foto de Yaiza Martín a 'Supervivientes'
Les audiències van deixar clar que Yaiza Martín és un reclam del programa | Telecinco

Les audiències d'ahir van quedar perplexes amb Yaiza

Els resultats de les audiències d'ahir ens han servit per comprovar que una vegada més l'exconcursant canària va atraure els televidents. El seu 'teatre', el seu comportament i les seves mentides havien estat fins ara les seves principals cartes. Tot i que ahir a la nit va mostrar més eines per deixar clar que suscita interès.

Precisament, ahir a la nit l'audiència es va quedar atenta al nou conflicte que va viure amb Míriam, la filla del seu xicot, Ginés. I també el que va protagonitzar amb una col·laboradora que tampoc té pèls a la llengua. Yaiza es va enfrontar amb la col·laboradora Marta Peñate, que no va tenir objeccions a dir-li el que molta gent pensa d'ella.

Exactament la xicota de Corregüela la va escoltar afirmar: «Ets una manipuladora, no tinc ni una paraula bonica per dedicar-te. Ets molt dolenta i jo això mai ho acostumo a dir. L'únic que vols són diners».

Això sí, el moment que va deixar bocabadat tothom va ser quan Martín va poder parlar amb el seu xicot. En aquesta conversa tots dos van estar jugant amb la possibilitat que estiguessin esperant un fill junts. Ell li va dir: «Si sembres, arreplegues i en aquest cas s'ha sembrat».

«No sé si arreplegaré, però la llavor hi és».

Foto de 'Supervivientes' amb Yaiza Martín i Ginés Corregüela
Laura Madrueño va veure com Yaiza va tornar a ser protagonista de la vetllada | Mediaset

D'aquesta manera, van deixar clar que seguiran 'jugant' amb el públic amb les especulacions per guanyar diners. De moment Yaiza, com ella diria, en això és tota una «màquina», ja que és al que s'ha dedicat des que va sortir de 'Supervivientes'. S'ha convertit en tota una experta a facturar, encara que sigui amb polèmiques, acusacions i mala educació.