Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adara Molinero amb el rostre seriós mirant a càmera

Adara Molinero: qui és el xicot de la seva mare i quin tipus de relació tenen

Com s'emporten realment Adara i la parella de la seva mare

Adara Molinero va arribar a la televisió com a concursant de 'realities' l'any 2016. Després de 'Gran Hermano', 'GH VIP' i 'Supervivientes', la madrilenya és un personatge popular de la pantalla petita. Ara bé, no només ho és la jove, sinó també alguns dels seus familiars, com ara la seva mare, que recentment ha començat una nova relació, de la qual presumeix a les xarxes.

La mare d'Adara va seguir l'exemple de la seva filla i també es va atrevir a entrar al concurs de supervivència de Telecincoel 2020. Precisament, coincidint amb la seva estada a Hondures, Elena Rodríguez va revelar qui era la persona que ocupava el seu cor. Separada del pare dels seus fills quan aquests eren petits i deixant enrere altres relacions que finalment van acabar malament, la concursant estava novament il·lusionada.

La mare d'Adara va conèixer la seva parella a Telecinco

Així, Rodríguez, en una de les gales va aparèixer amb una paraula escrita al seu front: «Solà», el cognom del seu xicot. «És que com que no em puc dirigir a cadascun d'ells ja he decidit escriure'm el cognom familiar», explicava llavors. Ell és Pedro Solà, un home dedicat al món dels negocis.

Català de naixement, resideix a Madrid i treballa com a cap de marca del Grupo HMY des de l'any 2009. Una empresa que ofereix «serveis de concepte, disseny, 'site & project management', enginyeria de valor a més de solucions tecnològiques i d'il·luminació» a empreses del sector 'retail' a escala mundial.

Primer pla d'Elena Rodríguez al plató de 'GH VIP'
Fa quatre anys que Elena Rodríguez amb la seva actual parella. | GTRES

Graduat en Direcció i Administració d'Empreses, el català també compta amb un diploma en Direcció Comercial i Màrqueting Estratègic. Al seu perfil de LinkedIn ell mateix explica una mica més la seva trajectòria. «He creat una manera de fer negocis, treballant braç a braç amb el meu equip de gestió global de projectes», avança. A més, descobreix que ha viatjat per tot el món, entre altres coses, «creant i implementant estratègies».

La casualitat va voler que fos 'Gran Hermano' el que el va unir a la mare d'Adara. Un dels fills de Pedro, Marc, va ser el defensor de Rodri Fuertes en aquella edició. Així, Elena i el català van coincidir en alguna ocasió al plató de Telecinco: d'aquí va sorgir la fiblada i es van enamorar.

La parella continua endavant amb la seva relació i estan tan enamorats com el primer dia. Solà dedica missatges afectuosos a Elena a les xarxes socials. «El setembre de 2016 el vostre 'Gran Hermano' em va portar al meu Gran Amor; Gràcies», va escriure fa algun temps.

Adara està encantada amb el xicot català de la seva mare

Quatre anys de relació en què no s'han amagat, sinó tot al contrari. Elena i Pedro comparteixen aficions, especialment, el seu amor per l'esport. Elena és aficionada al triatló i el català practica  una gran varietat d'esports com ara golf, esquí, senderisme o ciclisme.

Junts gaudeixen de temps de parella, però també hi ha ocasió per compartir experiències amb els seus. L'últim ha estat la publicació d'Elena Rodríguez en què apareixia en una videotrucada amb la seva filla Adara i el seu xicot: «Una miqueta de xafarderia, 'amorch'», escrivia. Una imatge amb què demostren l'excel·lent sintonia que hi ha entre tots tres.

Storie d'Adara Molinero amb Elena Rodríguez i el seu xicot fent una videotrucada
Elena Roríguez va compartir un moment de confidències amb la filla i la seva parella, Pedro Solà. | @elenarodriguezpa, instagram

De fet, la madrilenya s'ha sentit molt acompanyada per la seva mare i la seva parella després de la seva recent ruptura de Bosco. Adara, que no manté una relació precisament bona amb el seu pare, passa tot el contrari amb l'actual xicot català de la seva mare. Fa només dos mesos Adara es reunia amb tots dos per celebrar l'aniversari d'Elena. Una trobada familiar en què, pel que sembla, també hi havia Aitor Molinero, fill d'Elena, i els fills de Pedro.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!